Ti mit kaptatok, vagy mit adtok karácsonyra? Minek örülnétek?
Sziasztok!
Elutaztam egy pár hónapra, így nekem az ajándékozás január közepére esik. Nem nagyon van ötletem, mivel ajándékozzam meg a szeretteimet. Kezdek kétségbe esni, mert a kigondolt ajándékaim már nem kaphatóak... Bármilyen ötletet elfogadok, személyiségtől függetlenül :)
Előre is nagyon szépen köszönöm az ötleteket, válaszokat! :)
22/N
Kozmetikai cuccok
Parfüm
Utalvany
Köny
Szép képkeret
Dormeo párna
Teacsomag szett bögrével
Bőr öv
Borotválkozos szett
Pulcsi
Autoba valo összecsukhato tárolo
Benzin utalvány
Amit én kaptam:
Pont egy tucat Wodehouse könyv ( kb, fele antikvár)ami hiányzott a gyűjteményemből, könnyvásárlási ajándék kártya,egy illatszer-csomag, és pár kedves próság.
Amit adtam: e-könyv olvasó,az olvasóhoz tok, Vörös István koncertjegy, Örkény István színházjegy.
Amiket kaptam: karóra, táska, sminkbőrönd, falikép, virág, pizsama, kenyérpirító, fülbevaló, bögre, parfüm, apró dísztárgyak.
Amit adtam: bluetoothos billentyűzet, turmixgép, memoriakartya, könyv, korsó, bögre, fülbevaló, hálóing, apró dísztárgyak
Könyveket kaptam, meg a hobbimhoz speciális alapanyagot.
Speciális bögréket adtam, egy extra minőségű takarót, meg szintén hobbihoz speciális alapanyagot.
amit kaptam: mobilteló, pulóver, ágytakaró, kozmetikai cuccos készlet, könyv, gyertya, gyertyatartó, édesség, karácsonyfadíszek, társasjáték, sál
aminek örülnék: kevésbé rohanós szenteste :)
Amiket adtam:
-Anyukámnak: a kedvenc parfümjét, egy hatalmas kötött takarót (nálam látta, azóta odavan érte)
-Apukámnak: egy órát és a kedvenc csokijaiból egy válogatásdobozt (nagyon édesszájú)
-Nevelőapámnak: könyvet és egy extra puha köntöst
-Anyukám szüleinek: Yankee Candle-t, könyvet és egy nagy képkeretet, amibe több kép fér és beleraktam a közös képeinket
-Apukám szüleinek: a tatámnak a hobbijával kapcsolatban vásároltam, a mamámat pedig befizettem kisebb wellness napra
-Nevelőapám szüleinek: Az ottani "nagyim" imádja a lakberendezési dolgokat, ezért neki egy ajándékutalványt vettem a Zara Home-ba (lehetetlen neki ajándékot venni, mert vagy van már neki, csak nem mondja, vagy nem tetszik neki). A tatámnak pedig parfümös ajándékszettet.
-Nagybátyámnak: bőrkesztyűt
-Barátnőknek: sminkeket, könyvet, LUSH termékeket, pizsamát
Amiket kaptam:
parfümöt, cipőt (3 hónapja ácsingóztam utána, se Budapesten, se Bécsben nem találtam meg), táskát, sminkeket, ajándékkártyákat, utazást, pihepuha köntöst és papucsot, fülhallgatót és könyveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!