Nem hagyományos ajándék ötlet párotoknak karácsonyra? Pasik ti minek örülnétek?
Én kaptam egyszer egy íjat. Nagyon szeretem. Van sok íjkészítő magyarországon, aki a pasid "méretére" (erő, karhossz) készít gyönyörű íjakat.
Most vettem magamnak egy Imalent DT70 elemlámpát. HA kaptam volna valakitől korábban hasonlót nagyon örültem volna neki. Ez a lámpa erősebb, mint az összes izzótok otthon együtt.
Vagy készíttethetsz valami könyvet a közös élményeitekből. Vannak a neten könyvkészítő cégek. Nem a fotókönyvkészítőkre gondoltam hanem más stílusúakra, de fotókönyv sem feltétlen rossz ötlet.
Az öt szeretetnyelv
.1 Elismerő szavak
.2 Minőségi idő
.3 Ajándékozás
.4 Szívességek
.5 Testi érintés
Ez mindenkinél más. Én az ajándékozást nem szeretem. Elismerő szavakat nem szoktam meg. Minőségi időt tartom a legtöbbre. Szívesség számomra természetes, fel sem merül bennem, hogy nem adok, vagy nem kapok. Testi érintés, meg jól esik, de nem olyan, amit ajándékként vágynék (nem egyenlő a szexualitással).
Legjobb ajándékok az emlékek.
Ajándékozz egy utazást vagy valami extrém sportot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!