Ki hogy szereti tölteni a karácsonyi ünnepeket?
Társaság kedvelő ember vagy inkább egyedüllétre vágyó?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Kort és nemet is írjatok légyszi!
21 éves fiú vagyok.
Otthon, egyedül szeretem tölteni a karácsonyt egy adag finom kaja és pár '90es évekbeli családi film társaságában, úgy, hogy messengeren beszélgetek a barátaimmal.
Ehelyett viszont (tisztában vagyok vele hogy ez hálátlanul fog hangzani) a nagycsaláddal kell töltenem a karácsonyt, akikkel gyakorlatilag évente kétszer látjuk egymást és egyedül ülök egy 30 fős asztal végében órákon át, ami finoman szólva nem túl kellemes...
De mindegy, ha nem lenne családom, akkor az lenne a baj, szóval nem panaszkodom...
24N
Egyedül, otthon. Ilyenkor 2-3 hetet otthon töltök, nem szoktam karácsonyozni, tehát se fa, se villogók, se karácsonyi filmek. Családom nincs, szüleim nem élnek már, így nem érdekel a karácsony. Pihenek, játszom, olvasok, sütök, főzök, jókat eszem. Kb. ennyi.
48/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!