Ha választhatnátok akkor karácsony vagy nyár?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy magányos ember,de nem igazán szeretem a karácsonyt.Olyan más és általában engem elkap egy nosztalgikus érzés.Olyankor nagyon érzem a nyár hiányát,a cirkálásokat a kocsival,bőmből a kocsiból a rockandroll.Az ünnepek alatt meg valahogy nem jó érzés cirkálni,minden olyan egyhangú.Lehetne már nyár.2018. nov. 4. 22:35
1/20 Sufferion válasza:
Nekem mindenképp nyár mert csak akkor taläkozhatok legjob barátaimmal (másik ország)
2/20 anonim válasza:
Nekem egyertelmuen a karacsony 🤗
3/20 anonim válasza:
Nekem is karácsony. Imádom a telet, utálom a nyarat😄
4/20 anonim válasza:
Utálom a telet, csak a karácsonyt szeretem benne, viszont a nyár tovább tart, kedvenc évszakom, úgyhogy NYÁR.
5/20 anonim válasza:
Karácsony.
Nagyon szeretem a hideget és a telet, 25 fok felett tudtuk érzem magam.
6/20 anonim válasza:
Kérdésed azért tetted ki, hogy leírhasd: szeretsz cél nélkül, bömbölő zene mellett kocsikázni?
.
A kérdésedre:
kocsi nélkül nyári karácsony, valahol a tengerparton Ausztráliában!
7/20 anonim válasza:
Karácsony.
Ugyanis nem kell nyár ahhoz, hogy élvezzem az életet, a karácsony meg pluszt ad.
8/20 anonim válasza:
Én is utálom a nyarat. A decembernek van legalább hangulata,pl téli vásár,a nyüzsgés,mindenki vásárol,a hó varázsa..
10/20 anonim válasza:
Számomra mindkettő unalmas lenne, ha csak az van. Most várom a karácsonyt. Aztán ha télen elegem lesz a hidegből és a kocsi kapargatásából, akkor meg várom a nyarat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!