Elkezdtétek már beszerezni a karácsonyi ajándékokat? Kinek mit vesztek?
Mi sem ajándékozunk. Én ugyan mindig kapok anyóstól egy csomó cuccot (hihetetlen érzékkel képes azt venni, ami pont kell, nem tudom, hogyan csinálja), de nekem nincsenek ötleteim és ez irritál. Régen látványos félrenyúlásaink voltak anyámmal, sokkal jobb, ha ez kimarad.
Dekoratív mézest sütök, cukormentes marcipánt készítek (cukorbetegnek) meg ilyenek, néha tudjuk, hogy anyósnak nincs meg egy könyvsorozat egyik darabja, olyankor akcióba lépünk, de ennyi. Úgyhogy valamit azért viszek a családi karácsonyra, de ez jobbára ételnemű.
A párommal sosem adunk egymásnak semmit, ez legalább szép szimmetrikus. Mindketten csapnivalók vagyunk ebben.
Az egész család értékelni szokta az apróságokat. Tavaly a párom tesója minőségi macskaételt adott, előtte egy kávélikőrt, mi pedig teljesen örültünk nekik, főleg, hogy csórók vagyunk s ezek jó dolgok :)
Nagynéném pénzt ad, sokat, ő ilyen. Az is csodálatos ajándék számunkra.
Ideálisabb lenne, ha lenne ötlet, de ha nincs, ne tipródjunk már, majd rontsuk el látványosan, mire jó az?
Nos, nálunk van ajándékozás, a felnőtteknek is. Bár megvan mindenünk, meglepetést mindnekinek ki tudunk találni.
Az egyik testvérem imádja a különleges chutney-kat, így azokat készítettem neki, év közben, saját terményből. Ilyenekt kapni nem lehet, és ő nagyon szereti.
A másik testvérem és a férje kap jegyet két különleges előadásra, amire régóta vágynak, de évad végéig nincs rájuk jegy: sikerült szereznem nekik.
A szüleink közül az egyik, bár megtehetné, nem veszi meg azokat a használati tárgyakat, amik egyszerűsítik az életét (jobb porszívó, jobb kések, komolyabb robotgép, stb.) így ő ilyet kap. A másik pedig egy pihenést.
A férjem ajándékát már megrendeltem, egy komolyabb játékkonzolra vágyik, megkapja, mert magának sosem venné meg, holott megtehetné.
Összesen ennyi embernek ajándékozunk, mert velük vagyunk olyan közeli viszonyban, hogy valóban örömet tudjunk szerezni egymásnak.
Nagy örömmel várjuk az ajándékozást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!