Miért erőltetik?
Figyelt kérdés
Már az iskolában is karácsonyi dolgokról tanulunk, a nagy áruházak is felvannak szerelve minden karácsonyi nyavajával, a fornetti már előkapta a marketinges eszét és elkezdte gyártani a karácsonyi fánkokat SZEPTEMBERBEN.2018. szept. 22. 11:42
1/7 anonim válasza:
Nem tudom miert tanultuk már rola. En nem lattam áruhazba. De mar majdnem október van s pl gyáraknak, manufaktúráknak meg ilyeneknek időben el kell kezdeniük készülni.
Általánosságban novembertől nem lenne olyan fura az üzletekben!
2/7 anonim válasza:
A boltok pénzért. Az iskolát nem tudom.
3/7 anonim válasza:
Ez egy kereskedelmi ciklus, azért. Az iskola mindegy.
Senki nem rád erőltet valamit, majd nagy leszel, és megtanulod.
4/7 anonim válasza:
Épphogy elkezdődött a nyári szünet, máris az iskolakezdés jegyében úszott az összes áruház... Nulla tekintettel a gyerekek lelki nyugalmára.
5/7 anonim válasza:
Mi nem tanultunk róla.
És még üzletekben sem láttam karácsonyi dekorációt.
Igaz, én nem is vagyok egy plázázós típus. Ha bemegyek, akkor is csak célirányosan vásárolni, nem nézelődni.
6/7 anonim válasza:
4
A "gyerekek lelki nyugalma" nem azon múlik, hogy mi van az áruházakban nyáron. Hanem azon, hogy ne áruházakban lógjanak szünidőben.
7/7 anonim válasza:
Ezt most komolyan mondjátok, hogy már kint vannak a karácsonyi cuccok az üzletekben? Na ez durva. Tavaly én először október környékén láttam kirakva, most meg már szeptemberben kirakják, amikor nemrég lett vége a nyárnak?? :D Következő évben meg már augusztus lesz. Én szeretem a Karácsonyt nagyon, de ezt a szeptemberi Karácsonyozást kicsit túlzásnak tartom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!