Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Miért erőltetik?

Miért erőltetik?

Figyelt kérdés
Már az iskolában is karácsonyi dolgokról tanulunk, a nagy áruházak is felvannak szerelve minden karácsonyi nyavajával, a fornetti már előkapta a marketinges eszét és elkezdte gyártani a karácsonyi fánkokat SZEPTEMBERBEN.

2018. szept. 22. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miert tanultuk már rola. En nem lattam áruhazba. De mar majdnem október van s pl gyáraknak, manufaktúráknak meg ilyeneknek időben el kell kezdeniük készülni.

Általánosságban novembertől nem lenne olyan fura az üzletekben!

2018. szept. 22. 12:49
 2/7 anonim ***** válasza:
A boltok pénzért. Az iskolát nem tudom.
2018. szept. 22. 12:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy kereskedelmi ciklus, azért. Az iskola mindegy.

Senki nem rád erőltet valamit, majd nagy leszel, és megtanulod.

2018. szept. 22. 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Épphogy elkezdődött a nyári szünet, máris az iskolakezdés jegyében úszott az összes áruház... Nulla tekintettel a gyerekek lelki nyugalmára.
2018. szept. 22. 16:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Mi nem tanultunk róla.

És még üzletekben sem láttam karácsonyi dekorációt.

Igaz, én nem is vagyok egy plázázós típus. Ha bemegyek, akkor is csak célirányosan vásárolni, nem nézelődni.

2018. szept. 26. 11:10
 6/7 anonim ***** válasza:

4

A "gyerekek lelki nyugalma" nem azon múlik, hogy mi van az áruházakban nyáron. Hanem azon, hogy ne áruházakban lógjanak szünidőben.

2018. szept. 26. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt most komolyan mondjátok, hogy már kint vannak a karácsonyi cuccok az üzletekben? Na ez durva. Tavaly én először október környékén láttam kirakva, most meg már szeptemberben kirakják, amikor nemrég lett vége a nyárnak?? :D Következő évben meg már augusztus lesz. Én szeretem a Karácsonyt nagyon, de ezt a szeptemberi Karácsonyozást kicsit túlzásnak tartom..
2018. szept. 29. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!