Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért jó anyáméknak, hogy...

Miért jó anyáméknak, hogy erőltetik ezt a szakot, ha tudják, hogy nem megy?

Figyelt kérdés

Már másodszorra buktam meg egy tárgyból, csak ez meg a ráépülők vannak vissza...

Nem engedték (2 éve próbálkozok a szakváltással), most ott akartam hagyni, de nem engedik.

Most meg inkább elmentem volna dolgozni... Egyszerűen nem tudok beülni a 2 évvel korábban kezdettekhez. Kimerítem a hiányzásaimat, utána nem tudom mi lesz.

Ennek semmi értelme nincs, hogy elveszik az életemet, állandóan aláznak. Csesszék meg. Arróp nem beszélve, ha először engednek szakot váltani, már végeznék.

2018. szept. 21. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Milyen szerencse, hogy nem kell szülői beleegyezés a szakváltáshoz, mivel nagykorú emberként erről önállóan döntesz.
2018. szept. 21. 15:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Baszhazod, ha ők fizetik, meg otthon laksz
2018. szept. 21. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Hülye troll.
2018. szept. 21. 18:26
 4/5 A kérdező kommentje:

Már miért lennék troll????

Egy bukott vizsga miatt is kicsináltak...

Volt, hogy annyira kikészítettek, hogy azért nem sikerült, vagy nem merten elmenni, mert mit fognak tenni velem...

Egyébként 3 hiányzásom van, utána nem tudom mi lesz... Nem fogok bejátni hozzájuk.

2018. szept. 21. 22:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonlóan korlátozó szüleim voltak. Visszatekintve csak azt tudom mondani, hogy akkor nem voltam még kész hogy a sarkamra álljak, de ma már tudom, hogy annak ellenére, hogy milyen a stílusuk stb. nem kellett volna ennyire tartanom attól, hogy mi történik, ha a saját akaratom érvényesül. Nézd ha ennyire erőltetik, vmiért nekik ez egy presztízsszak, akarják, hogy elvégezd az egyetemet, ergo ha felállsz hogy most otthagyod és átmész egy másikra amit jobban szeretsz, akkor ha meg is fenyegetnek, nem viszik majd véghez... Egyébként mi a legrosszabb amit tehetnek? Kidobnak? Ok, úgyis írtad hogy el akarsz menni dolgozni.

(De mint írtam szerintem csak fenyegetés a részükről)

2018. szept. 22. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!