Az egyetemeken miért erőltetik a magolást?
Figyelt kérdés
inkább a gondolkodát és az összefüggések átlására kellene ösztönözni a hallgatókat2011. szept. 7. 17:06
1/10 anonim válasza:
Magamból kiindulva: nekem túl sűrű a program, az összefüggések megértése általában sokkal később történik meg, van, hogy évek múlva. Főleg, ha nincs, aki rendesen elmagyarázza. :(
2/10 anonim válasza:
Melyik egyetemekre gondolsz konkrétan? Én eddig kettőre jártam, és egyik helyen sem erőltették az indokolatlan magolást.
Egyébként sokszor kimondottan hasznos, ha bemagoltatják az emberrel az induktív általánosítás veszélyeit.
3/10 anonim válasza:
az egész magyar oktatási rendszer a lexikális tudásra épít, gyakorlatiasságban meg mindenki nagy nulla amikor kikerül a sulibólák rólunk.
ezt még a külföldiek is tudj
4/10 anonim válasza:
Én műszakin vagyunk, nálunk pont hogy nem erőltetik, sőt... Igyekeznek olyan kurtán belekérdezni ebbe-abba, hogy ha van egy kis eszed, nem mellesleg felfogtad amit tanultál, akkor tudsz válaszolni, ha nem akkor meg így jártál! :D
5/10 anonim válasza:
hova jársz?
nálunk senki nem erőlteti a magolást, inkább arra mennek,hogy megértsék amit tanulunk
6/10 anonim válasza:
bocsi az elírásért
írás közben sort vált a billentyűzet csak úgy....
7/10 anonim válasza:
Bocsi bunkó paraszt vagyok, nem kell mondani!
"Én műszakin vagyunk" ja nem is magyar szakon :D
"megértsék amit tanulunk" mármint a tanárok értsék, amit tanultok? az valóban nem hátrány :D
8/10 anonim válasza:
Én főiskolára járok, de nálunk se erőltetik a magolást. Általában megpróbálják elmagyarázni. Nálunk az a baj inkább, hogy a tanár nem mindig fogja fel, hogy csak magának tartja az órát és csak beszél...beszél... :)
9/10 anonim válasza:
Úristen kedves utolsó előtti, kérlek bocsáss meg, hogy nem figyeltem és elírtam... remélem mostmár sokkal boldogabb a napod, hogy valakinek beszólhattál!
10/10 anonim válasza:
Akkor azt hiszem nálunk a legrosszabb a helyzet: iszonyatosan sokat kell magolni, de azért értsük is meg, mert különben bukta:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!