Csak szerintem korai?
Már most mennek a karácsonyi reklámok némely csatornán, de még csak szeptember van. Miért nem tudnak ezzel várni?
Meg úgy tudom, hogy már volt valahol egy karácsonyi vásár.
Tegnap voltam vásárolgatni. Több üzletben a halloweenes áruk mellett már ott vannak a karácsonyi áruk is. Volt, hogy december közepén már a húsvéti cuccokat árulták. Igaz Angliában, de kérdezve az angol ismerőseimet, ők is lehangolónak tartják.
Volt aki azt mondta, hogy amíg vannak idióták akik szeptemberben is igényt tartanak erre, addig ennyire előrehozzák.
Hoppá. Nem, nemcsak szerinted... Én még Halloweenre se gondolok ilyenkor, hol van az még, gyakorlatilag nyár vége van.
Az nem is tesz jót a hangulatnak, ha hónapok óta tart, mire megérkezik az ünnep, de tudjuk is, hogy ez csak az üzletről szól... Visszatetszést keltő számomra is.
"... akik szeptemberben is igényt tartanak erre, addig ennyire előrehozzák."
De a boltvezetők tartanak igényt erre, mert minél több profitot remélnek; szóval nem a vásárlók kedvéért pakolásszák ki, hanem a vezetőség kedvéért, és ők se a hangulatért akarják, hanem zsebük miatt. :)
#5.vagyok:)
Karácsonykor vásárlunk a legtöbbet, így természetes, hogy próbálják kitolni ezt az időszakot.
Amúgy persze igen, zavaró, szerintem is sorban kéne haladni, most október 23 jön és a halottak napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!