Karácsonykor minden évben valami szörnyűség történik velem. Hogy lehetne ezt megszűntetni?
Tisztában vagyok, hogy ki a pszichológus és ki az orvos, pszichiáter.
Ez orvosra tartozik, mánia és terápiával lehetne kihozni belőled.
Vannak ám milliomosok, akiket nem "tömnek gyógyszerrel" hanem terápiával gyógyítanak. Nem hiszem, hogy te ebbe a körbe tartozol.
"Egyébként a szobatársammal legalább nem volt gond, viszonylag normális volt a neve ellenére."
jó "a neve ellenére"... igen...
És egy Szabó nevű majd pofáncsap egyszer - "a neve ellenére" ő viszont rossz.
- igen, ezt kellene tudatosítani. Nem ritka a "Karácsony " név/szó/ünnep és a köteléket a "karácsony" és a rossz dolog " közt kellene elvágni.
Mert valójában nincs, csak a te téveszméd hozta létre.
Ezt mindenki tudja -rajtad kívül, úgy hogy most ne felelj (mennem is kell), hanem gondolkozz el azon, hogy te mész a forgalommal ellentétes irányban az autópályán.
Itt és most: mi a dolgod? Mit olvasol? mi a kedvenc versed? zenéd? Mikor énekeltél utoljára? Mikor rajzoltál - próbáld meg kirajzolni " magadból a feszültségeket.
Értékelem ezeket a hosszú válaszokat de nézd csak, ezt jelenti a mánia mint pszichológiai fogalom: [link]
A cikkben felsorolt tünetek közül rám semmi nem jellemző. Nincs felfokozott lelkiállapotom, nem hallucinálok, nem beszélek sokat, nem fokozott az anyagcserém és ha nem alszom 8 órát hulla vagyok...stb. Még mindig nem értem mit keresnék szerencsétlen véletlenek miatt pszichológusnál. Még ha valami mágushoz küldenél jobban megérteném. Az ember a saját betegségeit talán elő tudja idézni. De mások életére és egészségére nincs ráhatásom. A rajzolás sajnos nem segít ezen a problémán. Gyerekkorom óta festek...ilyen szempontból hiába. Hogy mi a dolgom...az életben? Vagy hogy értve? Ez egy nagyon jó kérdés....nyilván a lelki fejlődés mint mindenkinek....de bővebben én is kiváncsi lennék rá...olvadás, zenék meg versek nem tudom, hogy jönnek ide? A vers számomra egyébként sem egy kifejező műfaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!