Karácsonykor minden évben valami szörnyűség történik velem. Hogy lehetne ezt megszűntetni?
De a Karácsonyt nem lehet megünnepelni máskor. :( A szenteste hangulata az csak aznap van.
Utolsó! Mi kamu??? Hát képzeld én sem hinném el ha nem velem történt volna! Ezért is érzem már átoknak az egészet. Ha már nem tudsz semmi használható tanácsot adni, talán nem kéne meghazudtolni a másikat. Lehet te szórakozol ilyesmikkel, de más nem olyan mint te és valós problémákkal küzd! Szeretném túlélni az idei karácsonyt!
lehet, hogy annyira stresszelsz már a karácsony gondolatától, hogy vonzod a bajt!
Próbálj meg a szép gyerekkori emlékeidre koncentrálni, ha a karácsony felmerül. Amikor együtt volt a család, kicsi voltál és egy csodaként élted meg, amikor megkaptad álmaid ajándékát, stb! :)
Az a baj, hogy egy mániát csináltál ebből. És elég erős, orvosra tartozna, azért írtam, hogy nem tudok segíteni, azt is tudom, hogy orvosra nem mindenkinek van lehetősége - mert nem gyógyszer kellene hanem terápiával kioldani. Azt jelenti, hogy meg akarsz szabadulni, de nem tudsz ettől és a rossz módszereiddel egyre jobban belekötöd a tudatodat ebbe a jelenségbe - ez az "átok" és te csinálod.
Annyit tudsz egyénileg tenni, hogy megpróbálsz a jelenbe érkezni. Tehát nem a "karácsonyon" fantáziálni - az majd lesz, ahogy lesz -, hanem: itt és most mi van? mi a feladatom? kivel kell beszélem?
itt és most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!