Te mennyi pénzt költöttél el most Karácsonykor csak ajándék vásárlásra? Csak közeli hozzátartozó (k) nak veszel, vagy távolabbi rokonoknak/ismerősöknek is?
Én csak közeli hozzátartozóknak vettem idén, így 40ezret költöttem.
A válaszok nagyon válzozóak lehetnek, hiszen biztos van aki telefont/laptopot, esetleg kocsit vett karácsonyra, de a lakást sem tartom kizártnak.
Se laptop, se kocsi, se lakás, de azért elég sokat így is.
Párommal együtt élünk, mindkettőnk szülei elváltak, él néhány nagyszülő és kettőnknek együtt van 5 tesója + unokahugik unokaöcsik. Na meg mi ketten egymásnak, meg a kutyáknak is. Kb 170 ezret. A fiatal meg a nehezebb sorsú tesó pénzt kapott, a többiek ajándékokat.
L/25
A vacsorákat, fát, díszeket (friss összeköltözők vagyunk) stb meg már nem is számoltam.
Nagy a rokonság 80 ezer ft elment úgy hogy csak 5-7 ezer ft körül vettünk mindenkinek ajándékot..
Nagyon durva minden évben elmegy erre a félretett pénzünk, de nem tudok mit csinálni, jobban szeretek adni mint kapni.. :)
Kb. 6 ezret összesen. Ebben 3 ember ajándékai vannak benne, mindannyian kaptak egy rakás dolgot, de ezeket olcsón sikerült beszereznem, pár száz forintos áron. Nagyon örültek az ajándékoknak, én meg hogy olcsón letudtam az egészet. :)
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!