Ugye mindenki kicsit megkönnyebbült, hogy végre vége a karácsonynak?
Én is ismerek ilyet, igaz ott a férfi egy nagydumás etnikum aki még akkor is hazudik vagy henceg nem létező dolgokról, ha kérdez... De erre születni kell. Igaz nála nagy előny a max 80-as "íkuszint" is, hogy nem képes felfogni, hogy az élete egy szar.
Nem könnyebbültem meg, szeretem a karácsonyt.
Jó volt egy kis pihi.
Bár az is igaz, hogy már alig várom, hogy dolgozhassak. Jövőre hülyére akarom keresni magam.
Én nem könnyebbültem meg. Jó volt az idei karácsony, sajnálom hogy vége. Nem nagyon lesz mit várni. Most meg jönnek újra az unalmas hétköznapok. Egyre közelebb az egyetemi záróvizsga amitől tartok. :/
23N
Mi most nemigazán tartottunk semmiféle karácsonyosdit. Nem volt kari fa se, kajálások se, meg úgy igazán semmi.
Örülök hogy végre vége, boltok nélkül már unalmas volt az élet a városban.
27Es!
Mi az oka hogy ennyire nem volt semmi..?
Végig dolgoztam karácsony alatt. Ez jó, mert a januári fizetés kimagasló lesz, viszont megfáztam és kicsit szrul vagyok, ideje lenne 1-2 nap pihenésnek.
Nekem a karácsony vége annyit jelent, hogy nem kell mennem dolgozni pár napot, kialhatom a megfázást és vehetek friss kenyeret a boltban (meg sok C vitamint a patikában).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!