A szaglásom, a memóriám vagy a fenyők változtak?
Nem tudom,en is csodalkozom kozepkoru nokent,hogy miert nem erzem a fenyoillatot.
Hoztam be a kertbol ezustfenyo agakat,mert mar par eve mufenyonk van csak.De semmi illat.
Masikfajta fenyot,annak sincs...de meg a mufenyo elotti idokbol is ugy rrmlik nem volt olyan jo fenyoilllat mint regen...
En se tudom miert..
A fenyők.
Fiatal/gyerekkoromban a fenyő illata beárasztotta az egész szobát. Utóbbi tizen évben már semmi illatot nem lehet érezni a lakásban. Mondjuk épp ezért már legalább tíz éve műfenyőnk van. Viszont akinél igazi van, annál azóta sem érzek fenyőillatot soha.
Utolso elotti vagyok.
De miert lettek illattalanok vajon a fenyok? Ugyanolyan gyantas,mint regen..nekem viszket a kezem tole,a tulevelektol,kipirosodik ,es viszket is.
Mi is allittottunk fat(nem mut) es csak akkor lehetett enyhen erezni a fenyo illatot mikor mar olyan kozel hajoltam a fahoz h majdnem kibomtek a szemem a tulevelek xd
(Par eve nem volt ilyen baj az illattal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!