Vissza fog állni a szaglásom szülés után? Ne most válasszak parfümöt?
Ha most tetszik, miért ne vennéd meg? Ha változik is újra az ízlésed, azért egy parfümöt nem évekig tárolgatsz (vagy ha igen, már úgyse lesz illata :D), simán elfogyhat időben. Mármint ha napi használatra vennéd, nem alkalminak. :)
Egyébként terhességtől függetlenül is változékony az ízlés, hiszen neked is más a testszagod télen-nyáron, más fog tetszeni magadon, és ez csak egy példa.
Én simán megvenném a helyedben.
Én fordítva voltam, majdnem hánytam a korábbi kedvencemtől, szülés után visszaállt, sőt már az első trimeszter után is.
Hány hetes vagy?
Ha nem vagy nagyon a végén, van annyi időd még hogy elfogyjon a végére, megvenném. 39 hetesen inkább várnék egy kicsit :D.
Bele is akartam írni a kérdésembe, hogy a kezdeti időkben, szülés után nem tervezem magamat fújkálni, hogy ne érkezzenek ilyen válaszok. Tehát most ezért ne fújjak magamra parfümöt még 4 hónapig? Köszönöm a fejmosást, pedig már alig vártam, hogy a gyermekágyon liter számra parfümözhessem magam...
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat, azoknak, akik arra válaszoltak, amit kérdeztem. Egyébként a 20. héten vagyok, de nem hiszem, hogy akár a legkisebb üvegcse is elfogyna, mondjuk lehet(!) de, ha a szaglásom nem állna vissza, akkor a második fele biztosan nem romlik meg addigra, mire majd újra használnék parfümöt. (Például szülés után egy évvel.)
Ha alapból nem vagy parfümös, akkor viszont szerintem felesleges.
Én napi szinten használok, változatos illatokat - igaz, nem vagyok annyira igényes, mint a korábban szóló :), de azért rendszeresen veszek új parfümöket. Én saját magamból kiindulva simán megvenném, amúgy is más illatot kíván az ember más hangulatban, életszakaszban, vagy ahogy fent elhangzott, évszak, stb.
De mivel neked nem a napi rutin része a parfüm, adott esetben akár zavarhat is az illatfelhő, ha használnád is, mert most épp tetszik, esélyesen nem annyit, hogy megérje.
Mi a helyzet a testpermetekkel? Abból is vannak parfümillatok, de szimpla gyümölcsösek, rengeteg egyéb variáció. Ezek nem annyira intenzívek, kb. bármikor magadra fújhatod, ha eszedbe jut, és mondjuk egy természetes illatnál kisebb az esély, hogy utána megutálod, mint a parfümnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!