Vissza fog állni a szaglásom szülés után? Ne most válasszak parfümöt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Terhességem előtt a parfümök 90%-a nem ízlett, soha nem tudtam választani. Tegnap egy drogériában jártam, ahol egy barátnőm keresett magának illatot. Szagolgattam én is a parfümöket és egy korábban szörnyűnek ítélt illat nagyon megtetszett, nagyon “finom” volt az orromnak. Meg akartam venni magamnak, de aztán arra gondoltam mi lesz, ha a szülés után minden visszáll a korábbi állapotra és újra büdösnek fogom érezni? Köszi, ha válaszolsz!2017. okt. 27. 11:26
11/11 A kérdező kommentje:
Nem jó az sem, sajnos. Itt az illatokkal van gondom. Egyszerűen utálom őket, öblitőből, tusfürdőből, szappanból is mindig a naturt, sensitivet választom. Egyszer éreztem valakin egy nagyon, nagyon finom illatot, de ennyi. De most végre más a helyzet, tetszenek a parfümök (másokon is) az illatos tusfürdők, minden, ami illatozik..
2017. okt. 28. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!