Mi hiányzik nektek legjobban a régi karácsonyaitokból?
A hó!
Plusz a karácsonyi program, amikor a nővéremmel és öcsémmel a fél napot szaloncukor-kötözésre fordítottuk, mert AZ KELL. Persze egy csomó megmaradt mindig, mert nem fért fel a fára, de mi azért kötözgettük szorgalmasan. :-)
A hó!!! Gyerekkoromban nem volt olyan karácsony, hogy ne lett volna hó.
Plusz az akkori karácsonyi hangulat.
Amikor még hittem abban, hogy a Jézuska hozza a fát és az ajándékokat, az az örömteli várakozás, és izgalom, amikor nem volt szabad bemenni a szobába, mert "a Jézuska megijed és kiszökik az ablakon", aztán a meglepetés, az ajándékok, új játékok, az öröm..... Semmi nyűg, kapkodás, rohangálás.
Egyszóval gyönyörű karácsonyi emlékek vannak gyerekkoromból, szívesen visszamennék oda.
Tulajdonképp most sem rossz, hiszen mindig megyünk rokonokhoz, jókat eszünk, beszélgetünk. De már nekem is bőven van részem az előtte való készülődésből, ami bizony nem mindig örömteli.
Meg valahogy eltűnt az a varázs, ami gyerekkorom karácsonyaiban megvolt. Nekem ez hiányzik nagyon, kár, hogy felnőttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!