Elhagyott pénz, van értelme megkérdezni hátha leadták vagy felesleges?
Röviden: már forgalomban nem lévő bankjegyet hagytam el, vagy tömegközlekedésen vagy egyetemen. Mikor leültem reggel akkor logott ki egy darab papír a táska zseből, azt csak visszatoltam gyorsan, szóval lehet hogy tömegközlekedésen valaki elvette, mert nyitva maradt a zseb, vagy kieshetett.
Mivel "régi" pénz volt szerettem volna megtartani , van értelme megkérdezni valahol nem-e adták le vagy valaki úgyis elvitte beváltani postán. :/
Pedig szerettem volna eltenni, csak egyet raktam félre. :(
Most olyan mérges vagyok magamra. X(
Érdemes lehet megkérdezni esetleg mást, hogy neki nincs e otthon véletlenül és nem e cserélné el például egy forgalomban lévőre.
Nekem van még pl egy papír 200-asom, eltettem emlékbe.
Amit találtak azt viszont kötve hiszem, hogy bárki visszaadná, gyanítom nagyobb címlet, 2000-5000 Ft.
Egy kérdést tényleg megér.
Én vesztettem el másik városban táskámat (egy buszmegálló padján hagytam, sok cuccom volt és ott maradt), pénz, könyvek, stb, maga a táska is drága volt. Pár nap múlva hívtak, hogy megtalálták, minden benne volt!!
Tömegközeledésen tuti nem adta le senki sehova.
De egyetemen érdemes megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!