Gáz lenne, visszamenni a régi sulimba?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem megy a beilleszkedés, mindent megpróbáltam már.
Szinte mindig egyedül szoktam lenni, nem érzem jól magam.
Ezt talalálom a legjobbnak. Megértem ha ez ciki, de mindenki követ el hibákat...a barátaim is hiányoznak.
2017. nov. 25. 23:16
1/5 anonim válasza:
Miért mentél át másik suliba, ha a régi helyen jobban érezted magad? Amúgy szerintem nem gáz, nincs benne semmi különös. Ha rákérdeznek, akkor meg mondjad, hogy nem tetszett az iskola/tanárok/légkör/akármi.
2/5 A kérdező kommentje:
Régóta akartam már abba a suliba menni, azt elfogadom hogy hiba volt mert tényleg az.
Dehát bárkivel előfordul. Legalább tanultam belőle.
2017. nov. 25. 23:36
3/5 anonim válasza:
Értem. Szerintem simán mondd az igazat.
4/5 anonim válasza:
Szerintem is. Fel a fejjel, és mindig csak előre. Menj vissza, ha jobban érzed magad ott, hidd el nem ezen fog múlni semmi a továbbtanulásnál.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
Visszamegyek.:D
2017. nov. 26. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!