Szerintetek tényleg gáz visszamenni régi suliba?
Figyelt kérdés
Nem jött be az iskolaváltásom, nagyon hiányzik a régi a sulim. A tanárok mennyire pikkelnének vajon, ha visszamennék? Volt egy pár rossz tanárom, részben miattuk is mentem el -ők ezt nem tudják-, de a jelenleginél sokkal jobbak voltak. Tudom késő bánat.., de ha vissza vennének, megérné megint iskolát váltanom? Szaktanárok vajon mit szólnának, vagy le se tojnának? :D Most megyek 11.-be. Félévkor mentem el.2013. aug. 5. 19:35
1/3 anonim válasza:
hát te tudod, de én tuti nem mennék vissza.
2/3 anonim válasza:
hát nálam is pontosan ez volt, én bátor voltam és visszamentem, a tanárok és az igazgató csak örült, hogy ezzel is növeltem a suli hírnevét, a srácokat nem igen érdekelte, ugyan olyan volt minden mint régen,, sőt! jobb :) szerintem menny vissza, oda kell járnod, ahol jól érzed magad! 13/L
3/3 anonim válasza:
Nekem volt egy osztálytársam, aki hetedikre elment, és nyolcadikra visszajött. Azért ment el, mert hogy mi utáltuk őt. Hát mit mondjak, eléggé kiröhögtük, amikor visszajött, de ennél komolyabb baja nem volt, minden ment tovább úgy, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!