Ha 3 hónapja vagyunk együtt párommal ti a helyemben ilyen tipikus kis párkapcsolatos ajándékot vennétek neki, vagy valami hasznosat, amit tudok hogy szeretne, ami kapcsolódik a hobbijához? Melyik lenne jobb ötlet? Te milyet adtál ennyi idő után?
A párkapcsolatos ajándék alatt az ékszert, bonbont, virágot, plüsst, közös pólót, kulcstartót vagy ilyesmit értek.
Elég akkor adni ilyesmit ha már jobban kiismertük egymás ízlését? Esetleg valantin napkor? Szerintetek?
Szerintem az ajándékozás egy rendkívül káros szokás, mert ezzel belekényszeríted a megajándékozottat egy szerepbe, amit felettébb kínos eljátszani. Továbbá magaddal is kiszúrsz, hiszen sokat gondolkodsz azon, hogy mi legyen az a bizonyos ajándék, de sosem fogod tudni igazán eltalálni.
Az igazi ajándék az lehetne, ha mindkettőtöket megkímélnéd az ajándékozástól, és már előre tisztáznátok, hogy tárgyak bevonása nélkül kívánjátok eltölteni az ünnepeket. Én ezt teszem. Hidd el, nagyon felszabadító tud lenni.
Fiú vagyok és barátnőmnek gondoltam adni virágot, ékszert.
Ezek szerint egyenlőre jobb ha olyat adok aminek tudom hogy örül ameddig nem vagyok teljesen tisztában az ízlésével pl ékszerekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!