Neked van karácsonyi csúnyapulcsid?
Figyelt kérdés
Milyen minta van rajta? :D2017. dec. 16. 09:48
1/9 anonim válasza:
Nincs, pedig szeretnék :D
Csak sajnálom rá a pénzt. De egyszer tuti veszek :D
Egy rénszarvasost, nagy piros orral :D
2/9 anonim válasza:
Nincs. :(
De nem értem, miért nevezik őket csúnya pulcsinak, szerintem tök aranyosak. :D
3/9 anonim válasza:
Van, minden évben kapok vmelyik családtagtól, rokontól:DD
Rudolf, Mikulás, karácsonyfa ajándékokkal, szán, harang, hóesés
4/9 anonim válasza:
Ja, amúgy én szeretem őket, hordani is szoktam, egész februárig, de van, hogy tavasszal vagy szeptemberben is felveszem, ha hideg van:DD
19/L
#3-as voltam.
5/9 anonim válasza:
Nincs igazán, illetve egy van, ami határeset. De nem ilyen rénszarvasos-mikulásos kis cukimuki, hanem tényleg ronda.
6/9 anonim válasza:
Én sajnálom rá a pénzt, hiszen csak pár alkalommal venném fel. Oké, több évben is fel lehet venni de ahogy ismerem magam, ha vennék egyet azzal áttörném a gátat és évente újat vennék.... :)
7/9 anonim válasza:
Nekem nincs, de karácsony-rajongó vagyok, örülnék neki. De van egy szép csinos felsőm karácsonyi mintás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!