Vettem a paromnak karacsonyra Jordan cipot. Vegyek melle mast is meg?
33.000Foritos cipo. Nem tudom,vegyek-e meg melle valamit neki. Esetleg egy keretet a kozos kepeinkkel. Vagy mit? Tudom,nem a penzrol szol a karacsony de ez azert egy eleg nagy ajandek szerintem. Nem tudom vegyek-e mast meg...
21/L
Illetve meg azt szeretnem kerdezni,hogy szerintetek ez teli? Vagy milyen? Ezt vettem neki es akkor meg egesz teliesnek tunt de felek hogy nem birja a locspocsos idot. Nem tudom... 60 napig visszakuldhetem. Mit tegyek?
"ez azert egy eleg nagy ajandek szerintem"
Akkor minek adsz ki ennyi pénzt egy beázós cipőért 21 évesen?!
(Csak megjegyzem, hogy negyvenezerért vett a szomszédom egy használt autót amin még van másfél év vizsga.)
Ha kosarazik, akkor vegyel melle neki egy normalis cipot amit tud is hasznalni, ha nem kosarazik hanem a divat a cel akkor azt hiszem ezekhez meno a jordan fullcap.
Akarhogy is, baratnom beallitana egy ilyennel, egybol kuldenem el a francba, ez olyan mintha bemennek a sminkes boltba kivalasztanam a legdragabbat es bevernem a karacsonyfa ala. Amihez nem ertek azutan utana nezek mielott veszek valami szart (jo dragan, hogy lassa hogy szeretem, nyilvan).
Egyébként ja, épeszű ember nem vesz ruhát/cipőt másnak, mert nem ismeri az ízlését (akkor sem ha azt hiszi, hogy ismeri).
Szerintem például kifejezetten ocsmány ez a cipő, nem lenne túl őszinte a mosolyom, ha ezt kéne hordanom.
Nekem egyértelmüen tetszik a cipő de te ismered a barátodat hogy neki mi az ízlése.
Ez tényleg elég sok pénz esetleg megkérdezhetnéd hogy mi a szive vágya karácsonyra
Akkor vedd a jordan sapit melle. Egy jopofa designos csoki es kesz.
Mellesleg uzenem itt valami okostobias madarnak hogy egy 33.000.-os cipo meg nem a legdragabb cipo. Higagyu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!