Bolond lennék? Nektek sértő lenne? Mit gondoltok?
Egy boltban dolgozom. Minden nap elcsodálkozom az emberek viselkedésén,egészen ledöbbenek menmyire énközpontúak,önzőek,imádnak vitákat gerjeszteni,belémkötni..sokaknak ez a hobbijuk,hogy kekeckedjenek az eladóval..
Na de a lényeg..sok kivétel van szerencsére,s van egy olyan kis család,aki nagyon a szívemhez nőtt. Egy fiatal pár. Van két gyermekük,nagyon szegény körülmények között élnek,sajnos el sem tudjuk ezt képzelni sokan. A férfi annyira gondoskodó vak feleségével és türelmes gyermekeivel. Szeretnék segíteni,szoktam velük beszélgetni,ha arra járnak,öltözetük,házuk is nagyon szegény életvitelre utal,arra gondoltam szeretnék kicsit kedveskedni. A gyerekeknek eljuttatni egy egy mikuláscsomagot,biztosra veszem,hogy nagyon nagyon örülnének,mert egy korábbi beszélgetésünkkor a pár elmondta sajna nem tudnak a gyerekeknek karácsonyra venni semmit. Ezek szerint egy kis csomagocskát sem. Tudom,hogy nem váltom meg a világot,de 2 kisgyereknek pár boldog percet szerezhetnék,sokan azt mondták mennyire hlye vagyok. Szerintetek sértő lenne,ha a csomagokat a házuknál hagynám?
Becsengetel,hogy azért reggelig meg ne fagyjon és elsétálok. Persze név mélkül. Sosem tudják meg ki voltam. 23 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!