Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi lennék a véleményeitekre. Ti mit gondoltok?
Úgy néz ki, úgy néz ki tetszem egy fiúnak, mát egy jó ideje, nagyon sok jel mutat erre, és nem szeretném részletezni most a sztorit mert soha nem érnék a végére...néha-néha kezdeményezett beszélgetést (3-4 alakalom) de valahogy nem jutunk előrébb. Zavarban van előttem ahogy én is ő előtte. A kérdés igazából a következő lenne:
Ha egy fiú "menőnek" számít, mivel sokan ismerik, sportol és nem néz ki rosszul (persze ízlés kérdése), attól lehet normális, illetve lehet hogy nem ezek mai mű csajok kellenek neki? Illetve ha megcsalták őt, lehet emiatt óvatosabb?
Sajnálom az esetleges helyesírási hibákat.
Illetve elfelejtettem hogy 18/L a fiú pedig 19
Előre is köszönöm a válaszaitokat.
Igen sok ilyen srac van :D en is ilyen vagyok, altalaban ezekbe a sracokba tobb gatlas szorul ezert olyan nehez neki lepnie :)
A nagy macsoknak ha nemet mondanak mennek a kovihez de normalis sracban kicsit megtori az egot es gondolom ettol fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!