Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kíváncsi lennék a véleményeite...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Loveeeeeeeeee kérdése:

Kíváncsi lennék a véleményeitekre. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki, úgy néz ki tetszem egy fiúnak, mát egy jó ideje, nagyon sok jel mutat erre, és nem szeretném részletezni most a sztorit mert soha nem érnék a végére...néha-néha kezdeményezett beszélgetést (3-4 alakalom) de valahogy nem jutunk előrébb. Zavarban van előttem ahogy én is ő előtte. A kérdés igazából a következő lenne:

Ha egy fiú "menőnek" számít, mivel sokan ismerik, sportol és nem néz ki rosszul (persze ízlés kérdése), attól lehet normális, illetve lehet hogy nem ezek mai mű csajok kellenek neki? Illetve ha megcsalták őt, lehet emiatt óvatosabb?

2017. aug. 8. 12:24
 1/3 A kérdező kommentje:

Sajnálom az esetleges helyesírási hibákat.

Illetve elfelejtettem hogy 18/L a fiú pedig 19

Előre is köszönöm a válaszaitokat.

2017. aug. 8. 12:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehet. Attól, hogy "menőnek" számít, lehet normális, ahogy egy kevesebb ismerőssel rendelkező, is lehet nem az. Szerintem az lehet a dologban, hogy mivel már egyszer pofára esett nem akarja ugyanezt. Azért ha egy fiút megcsalnak, az nem csak az önbizalmából vet vissza, de szerintem óvatosabbá teszi őt. Megfigyeli a viselkedésedet, és azt hogy milyen vagy...
2017. aug. 8. 12:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen sok ilyen srac van :D en is ilyen vagyok, altalaban ezekbe a sracokba tobb gatlas szorul ezert olyan nehez neki lepnie :)

A nagy macsoknak ha nemet mondanak mennek a kovihez de normalis sracban kicsit megtori az egot es gondolom ettol fel.

2017. aug. 8. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!