Milyen lesz a karácsonyfátok?
Nordmann fenyőnk lesz, mint minden évben. Imádom az illatát. Szép nagy fát szoktunk venni.
Idén arany(pezsgő)-ezüst díszek lesznek rajta, és még egy színt majd keresek mellé, halvány rózsaszínt szeretnék, remélem találok is.
Meleg fehér égősort szoktunk rá rakni. Nem csak gömböket rakok rá. Csillagok, hópelyhek, gyöngysor, jégcsap forma, angyalka, masni. Minden dísz csillogó, imádom, hogy “ragyog” a fa. Szaloncukrot nem rakok rá, azt csak külön egy tálba teszem.
24-én szoktuk felállítani, idén lehet, hogy 23-án este, vagy 24-én jó korán, hogy mire a 14 hónapos lányunk felébred, kész legyen.
Nagyon várom. 😊
Sajnos gyantaallergiám van, évek óta műfenyőnk van (de abból a valóban csodaszép fajta).
Idén lila-rózsaszín-fehér. Rózsaszínek a gömbök, lila van minden más (harang, csillag, csepp, szívecske...), fehér hópelyhek és fehér organza szalag.
Cukrot pár éve nem rakok rá.
24-én délután díszítjük, mindig olyan vacsorát tervezek, amit sütőbe kell tenni, hogy ne kelljen a konyhában ácsorognom délután.
Normann fenyőnk lesz kék-fehér díszekkel(gömbök, masni, jégcsap, csillagok) + egy nagy kék csillogó csillag a csúcsdísz, imádom. Szoktunk még szalma díszekkel megbolondítani.
Szaloncukrot alá szoktuk tenni éjjel, az ajándékok közé egy karácsonyos tálcán. Az ajándékokat mi éjjel csenjük a fa alá(anyummal és 18 éves bátyámmal élek én 16 éves vagyok:D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!