Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen lesz a karácsonyfátok?

Milyen lesz a karácsonyfátok?

Figyelt kérdés
Színes esetleg egyszínű? Kisgyerekesek játekot tesztek rá vagy édességet? Mikor dìszítitek?

2017. dec. 3. 00:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
72%
Lucfenyőnk lesz, mint mindig, még eldöntjük, hogy vágott, vagy gyökeres legyen. Mindig 24-én díszítjük. Lesz rajta szaloncukor is, de lesz alatta is, hogy inkább onnét egyenek. Vegyesen lesznek rajta a díszek. Évekig csináltam 1 vagy 2 színűt, de egy ideje azt kérik a gyerekek, hogy legyen rajta minden.
2017. dec. 3. 09:32
 12/23 anonim ***** válasza:
69%
műfenyő díszek + szaloncukor + égősor
2017. dec. 3. 09:46
 13/23 anonim ***** válasza:
89%

Nordmann fenyőnk lesz, mint minden évben. Imádom az illatát. Szép nagy fát szoktunk venni.

Idén arany(pezsgő)-ezüst díszek lesznek rajta, és még egy színt majd keresek mellé, halvány rózsaszínt szeretnék, remélem találok is.

Meleg fehér égősort szoktunk rá rakni. Nem csak gömböket rakok rá. Csillagok, hópelyhek, gyöngysor, jégcsap forma, angyalka, masni. Minden dísz csillogó, imádom, hogy “ragyog” a fa. Szaloncukrot nem rakok rá, azt csak külön egy tálba teszem.

24-én szoktuk felállítani, idén lehet, hogy 23-án este, vagy 24-én jó korán, hogy mire a 14 hónapos lányunk felébred, kész legyen.

Nagyon várom. 😊

2017. dec. 3. 11:19
 14/23 anonim ***** válasza:
74%

Sajnos gyantaallergiám van, évek óta műfenyőnk van (de abból a valóban csodaszép fajta).

Idén lila-rózsaszín-fehér. Rózsaszínek a gömbök, lila van minden más (harang, csillag, csepp, szívecske...), fehér hópelyhek és fehér organza szalag.

Cukrot pár éve nem rakok rá.

24-én délután díszítjük, mindig olyan vacsorát tervezek, amit sütőbe kell tenni, hogy ne kelljen a konyhában ácsorognom délután.

2017. dec. 3. 13:56
 15/23 anonim ***** válasza:
61%
Nordmann, főleg arany-ezüst-piros díszekkel, de majd menet közben alakul. Lesz rajta szaloncukor, méghozzá olyan, mint régen, vagyis aminek fehér rojtos papírja is van. Az égők egyszerű, melegfehér színűek, mert szerintem azok jobban hasonlítanak a gyertyalánghoz, mint a színesek. Bár mondjuk sokkal több és kisebb égő lesz rajta, mint gyertyaláng lehetne. Csillogni-villogni fog. Mármint a fa úgy összességében, de az égők nem fognak villogni: vagy égnek, vagy nem, de nem variálunk. És a lényeg: rajta lesz a gyerekkori betlehemünk a Kisjézussal, amit legutóbb még apukám javított meg, amikor némi ragasztásra volt szüksége. Most meg majd én, mert Mária figurája leesett az alapról. Ha valami csoda folytán lenne időm mézeskalácsot sütni és megrajzolni, akkor azok is lesznek rajta. :) És/vagy habcsók-karikák.
2017. dec. 3. 17:47
 16/23 anonim ***** válasza:
71%
Aki lepontozta a válaszokat, kifejtené, melyikben mi nem volt hasznos?
2017. dec. 3. 18:01
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek is! Nem tudom megérteni ki szórakozik ilyesmivel, ez nem a lepontozásról szól és más esetben sincs rossz vagy jó, nem vagyunk egyformák!
2017. dec. 3. 23:40
 18/23 anonim válasza:
68%
'Norvég fenyő'-t vettünk ,kék díszek lesznek rajta ,holnap diszítjük ,és kék világítócucc.(nem tudom a nevét) Egyébként van 2 cicánk, és szerették az eddigi fákat.
2017. dec. 4. 02:20
 19/23 anonim ***** válasza:
70%
Műfenyőnk van, bár én jobban szeretem az igazit. Idén arany diszitéssel, műanyag gömbökkel (kutya, macska van a lakásban), édesség, szaloncukor nincs rajta, szintén a kisállatok miatt. Azért szép szokott ám lenni, csak én az üveg diszeket meg az igazi fenyőt jobban szeretem.
2017. dec. 4. 12:17
 20/23 anonim ***** válasza:
73%

Normann fenyőnk lesz kék-fehér díszekkel(gömbök, masni, jégcsap, csillagok) + egy nagy kék csillogó csillag a csúcsdísz, imádom. Szoktunk még szalma díszekkel megbolondítani.

Szaloncukrot alá szoktuk tenni éjjel, az ajándékok közé egy karácsonyos tálcán. Az ajándékokat mi éjjel csenjük a fa alá(anyummal és 18 éves bátyámmal élek én 16 éves vagyok:D).

2017. dec. 6. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!