Milyen lesz a karácsonyfátok?
Rövidlevelű, hosszúlevelű, normanndi?
Milyen díszeket tesztek rá? Szaloncukor kerül rá? Égősort szoktatok tenni? Egyszínűt vagy színeset?
nekünk műfenyőnk van.
gömböket rakunk rá, boákat, egyszínű égősort, kis angyalkákat, csengőket. :D ilyesmiket. meg a tetejére a csúcsdíszt.
szaloncukrot nem rakunk rá mert úgyis leszedjük. inkább kirakjuk a nappaliba vagy az étkezőbe az asztalra egy tálba :) és onnan az vesz aki akar.
Igazából pont ugyanolyan, mint az előző válaszolóé :D
Nekünk is műfenyőnk van, már szerintem több mint 5 éve.
Díszek közül nálunk is boa, gömbök, alma, csengettyű, tetejére a csúcsdísz.
Égősort mostanában már nem szoktunk rárakni, de amúgy színes volt rajta régebben.
Szaloncukrot minden évben rakunk rá, de aztán leesszük :D (annak ellenére, hogy tálkában is van alatta - mert asztalon van a fa)
Mi gyökeres kis fenyőt szoktunk venni,általában ezüstöt, majd neveljük, kb. 3 évig cserépben van az erkélyen, addig minden évben be tudjuk hozni feldíszíteni, utána ki lesz ültetve.
Így a legolcsóbb és a leghumánusabb megoldás szerintem.
Az idén ezüst színnel szeretném feldíszíteni és fehér égősorral.Pár szem szaloncukor is lesz rajta, ezüst papiros. Kicsi fenyőfa, kevés dísz lesz rajta.
Lucfenyő, 2,5 méteres.
Egyszínű égősorral.Szaloncukorral, díszekkel. (Amúgy pedig helyesen: nordmann.)
7-es vagyok.
Égő kerül rá,van egy rakatnyi szinű csak győzzük kibogózni :D aztán azok közül választunk majd.
helyesen: Nordmann vagy már a köznyelvbe beépült a normand is
160 cm-es lucfenyő, amit asztalra teszünk, ezüst csengők, ezüstszálak, piros gömbök és színes égősor társaságában :) szaloncukrot alá tesszük kis tálban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!