Milyen színű lesz a karácsonyfátok dekorációja arany, ezüst, bronz, piros, kék, lila, pink, vegyes?
Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 07:52
4/13 anonim válasza:
Idén arany-piros. Tavaly kék-ezüst volt:)
5/13 anonim válasza:
Csak arany! :) Régen vegyes volt, de a sötét falú szobában abszolút nyerő az arany változat! :)
7/13 anonim válasza:
Nekem hányhatnékom van az ilyen tematikus fáktól. A miént továbbra is hagyományosdan vegyes lesz.
8/13 anonim válasza:
A nagy fa a teraszon vegyes. A szobámban van egy kisebb minden évben, az pink-ezüst.
9/13 anonim válasza:
ezüst lesz.
de régen volt: kék piros arany és még talán vegyes is
10/13 anonim válasza:
egyik sem! idén is hagyományos, régies stílusú lesz: almával, dióval, mézeskaláccsal, pattogatott kukoricával, szalmadíszekkel, szárított narancskarikákkal, lenvászon szalagokkal.
Szerintem ez a legszebb, évek óta így díszítem:)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!