Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nektek miről szól a karácsony,...

Nektek miről szól a karácsony, csak együtt vagytok vagy ajándékoztok is?

Figyelt kérdés
Én mindig megajándékozom a szeretteimet. Fura az olyan család ahol ez nem "divat".
2017. dec. 1. 23:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nekem pihenésről h 2 hétig nem kell melozni. Csak ezért várom.

Amúgy szoktunk ajándékozni, de esetek 99%ban pénz kapok, vagy előre megvett dolgot kaptam. De nem bántam sosem,mivel azt vettem amit akartam amire szükségem volt. Páromat, annak szüleit,saját szüleimet,kereszt szüleimet(apum testvére) ajándékozom. Se apum többi testvérét/családjukat,se tesomat,se párom tesojáékat nem!

Ez most olyan dolog,h valahol nem divat fára szaloncukrot tenni,vagy több színbe díszíteni míg más tesz rá szaloncukrot és több szint!

2017. dec. 2. 01:35
 12/22 anonim válasza:
Itt, ahol élek, csak a 25.-e az ünnep. De mivel szerda - Csütörtök a szabadnapom, így dolgozni fogok. Férjem otthon lesz. Több családtag nincs. Ajándékozni nem ajándékozunk. Ha Kell valami mindig megvesszük évközben.
2017. dec. 2. 03:06
 13/22 anonim ***** válasza:
Gyerekek játszunk,és ajándékozunk is az is hozátartozik az ünnephez nekem.
2017. dec. 2. 06:01
 14/22 anonim ***** válasza:
Ajándékozni is szoktunk, de csak aprosagot: illatszer, édesség, nagyobbat csak a gyerek kap, de az sem nagy értéket.
2017. dec. 2. 06:19
 15/22 anonim ***** válasza:

Engem tavaly elott ugy megbantottak, hogy azota nem ajandekozom es soha tobbe nem is fogok.

Karacsony mar csak jo kajakat jelent es azt, hogy ilyenkor tobbet talalkozom az ismeroseimmel. Grincsfat allitok (adventi koszoru is van), jokat sutok-fozok es ezzel le is zarulnak az unnepek. Ajandek nincs. Nem adok es nem is fogadok el semmit.

2017. dec. 2. 07:29
 16/22 anonim ***** válasza:

A közös készülődés teszi ki az ünnep zömét, pedig nem csinálunk nagy "felhajtást". De adventezünk, tervezgetünk, sütünk pár süteményt, kiválasztjuk a fát, díszítünk stb.

Ajándékozunk is, de csak jelképesen. Általában mindenki nyíltan megmondja, mit szeretne, a meglepetésekről teljesen leszoktunk (sokszor nem is tudnánk kitalálni, mert hobbihoz speciális cucc vagy adott könyv vagy ilyesmi az ajándék, és az adott területtel az ajándékozott van egyedül képben a családban:))

Egy-két látogatás lesz a két ünnep között, de alapvetően csendes lesz az ünnep.

2017. dec. 2. 07:59
 17/22 anonim ***** válasza:

Szerintem a Karacsony egy tehetosebb csaladnal teljesen masrol szol, mint a szegenyebbeknel.

Gazdag ember egesz evben megveszi maganak a szukseges dolgait, tehat valojaban mindene megvan ... Ok inkabb haszontalan dolgokkal kedveskednek egymasnak.

Szegeny csaladok unnepekkor vesznek meg olyan hasznos dolgokat, amikrol ev kozben le kell mondaniuk a szukos anyagi helyzetuk miatt.

Ezert az ajandek inkabb csak kellek, de nem szukseges a Karacsonyhoz.

2017. dec. 2. 08:16
 18/22 anonim ***** válasza:
91%
Mi nem ajándékozunk, mivel mindenki dolgozó felnőtt a családban és meg tudja magának venni év közben, amire szüksége van. Annak meg nincs értelme, hogy valami haszontalan porfogót vegyünk a másiknak.
2017. dec. 2. 08:39
 19/22 anonim ***** válasza:
#17 Nem értem a logikádat. Ha egy szegény család nem tud valami megvenni az év első 11 hónapjában, mert nincs rá pénzük, akkor az év 12. hónapjában sem fogják tudni megvenni azt.
2017. dec. 2. 08:43
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
De 19-es, csak egesz evben sporolnak ra es a vegen ajandeknak megveszik.
2017. dec. 2. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!