Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek a kocsibolond...

Mit vegyek a kocsibolond barátomnak karácsonyra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ötleteket kérek, hogy mit vehetnék neki karácsonyra.. Kocsimegszállott, imádja az autókat :D Viszonylag alacsony költségvetésben számolom (0-5000ft), mert még nincsen saját keresetem. Ha van valami jó ötletetek akkor írjátok le :) Köszönöm!

2017. nov. 27. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:

ebben az arkategoriaban nehez mert a kocsikba minden draga

20e forinttol .. a csillagos eg

autoillatosito

2017. nov. 27. 22:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Kulcstartó.
2017. nov. 27. 22:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Matchboxot
2017. nov. 27. 23:02
 4/9 anonim válasza:

Nálunk van ilyen húzás osztalyban tudod.

En tavaly egy olyan leanyzot huztam, akirol tudom, hogy imadja a csokit, ugyhogy kapott mindeféle csokiszeletet, meg kozmetikumot.

Ugyanez a helyzet a masik barátnőmmel is. Ő 18. szülinapjára kapott 18 mini csokit/csokis dolgokat (pl twix, marcipanos csoki stb), meg mini mini üveges pálinkákat :)

De ha mar idosebb, mint 16 éves, akkor egy csoki likőr lázán belefér. ;)

2017. nov. 27. 23:45
 5/9 anonim válasza:

Jézus. Hogy lehet törölni választ? Eskü, azt olvastam, h csoki. Bocsánat!!

Ha meg kocsi, akkor kocsis naptár, vmi kocsis filmes telefontok (pl transformers), vmi kocsival kapcsolatos kulcstarto, és ehhez valami alkoholos dolog. Tapasztalat, az minden ajándékot feldob. Bocsi, nem tudom hány évesek vagytok.

Vagy kinézel valami olyan pólót, esetleg ha kicsit viccesre veszed, akkor törülköző :)

Csokiert meg bocsi xD

2017. nov. 27. 23:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha elmúltatok 18 évesek, akkor egy bekeretezett kép, a kedvenc menő autójával, az autó mellé pedig odaphotoshopolsz magadról egy szexi pózolós bikinis képet. :D
2017. nov. 28. 00:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha meg van mit vezetni akkor egy váltógomb se rossz ötlet.
2017. nov. 28. 07:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is valami autós cuccra gondoltam neki, pl ilyen telefon tartó vagy mi a neve, mikor bekapcsolja a gps-t, tudja nézni
2017. nov. 28. 17:52
 9/9 anonim válasza:
Szerintem egy autóillatosítót. Egy kis csokit esetleg dezodort. Egy autómintás pólót (nem ami a kisgyerekeknek van) baseball sapka, napszemüveg. Ezeknek biztos örülne
2017. dec. 2. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!