Tudnátok belinkelni karácsonyra ékszereket?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 15 éves lánynak kellene. Bármi: óra nyaklánc karkötő stb. Még nem tudom mit vehetnék neki, de mindenképpen valami ékszert szeretnék.
Mindenképpen linkeket kérek, mert eddig nem találtam semmi olyat a neten (vagy csak nem vettem észre) ami szerintem tetszene neki.
Előre is köszi.
2017. nov. 25. 08:15
1/12 anonim válasza:
Gyémánt nyakék vagy barsonyszalag nyakpant árban gondolkozol?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem teljesen,ha karkötő akkor olcsób, ha óra akkor max 6000-10000Ft . Icewatch órát nem szeretnék neki.
A karkötő az max 2000
A nyaklánc meg max 3000-4000Ft.
Köszi eőre is
2017. nov. 25. 09:54
3/12 anonim válasza:
Tehát nem ékszert hanem bizsut akarsz vásárolni.
5/12 anonim válasza:
Svarovski ékszerek között keresgélj. [link] kristályból készült ékszerek nagy mennyiségben itt>>
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi, majd esetleg valaki még tud belinkelni karkötőt?
2017. nov. 25. 12:09
7/12 anonim válasza:
Azért annyi eszednek kellene lennie, hogy képes legyél a Google önálló használatára. ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!