Minden évben készítettem nekik valamit, most pedig,mivel dolgoztam nyaron arra gondoltam, hogy most nem készíteni hanem venni fogom az ajándékot. Tudtok Tippet adni? Ti mit vennétek a szüleiteknek?
2017. nov. 9. 21:52
1/8 Unikornispata válasza:
Írj róluk valamit!Nem mindegy,hogy 40 éves apuka,aki horgászni szeret,50 éves apuka,aki sportol valamit,vagy 45 éves anyuka,aki zenél,vagy vagy 60 éves anyuka,aki sütögetni szeret...
2017. nov. 9. 23:23
2/8 A kérdező kommentje:
Apukám 50 éves, szeret horgászni és túrázni. Neki bicskát vennék vagy horgász cuccot. Anyukám 45 éves, de ő csak olvasni szokott
2017. nov. 9. 23:27
3/8 Unikornispata válasza:
Az én apum is szeret horgászni.Egyik évben vettem neki ilyen jó kis csalikat a Tescoban-kukorica meg nem tudom mi a fene :D,meg úszókat.De akár vehetsz neki.Nehezéket is,és készítesz neki egy vagány tárolódobozt.Anyukádnak vehetnél ilyen picuri olvasólámpát,amit a könyvre lehet tűzni,és mondjuk mellé egy cuki könyvjelző.De az milyen vagány lenne,ha apuddal szövetkeznétek,és feldobnátok egy kis plusz könyvespolcot a falra, és mondjuk rá egy új könyvet :)
De amúgy adhatsz nekik pihenőt is:fogsz egy dobozkát,beleteszel egy filmet,pattogatott kukoricát,egy bort/pezsgőt/kólát,és készítesz bele kupont,hogy aznap te végzed a házimunkát,hogy ők "randizhassanak".A film végére összedobsz egy rizottót :D
2017. nov. 9. 23:45
4/8 Unikornispata válasza:
Én helyesebben írtam,mint amilyen végül lett-nem tudom,mi történt...
2017. nov. 9. 23:45
5/8 Unikornispata válasza:
Vagy közös program veled is:
-szabadulós játék
-termálfürdő
2017. nov. 9. 23:48
6/8 anonim válasza:
Hívd meg őket egy családi ebédre amit te fizetsz egy étteremben, mindenki boldog lesz, hogy együtt vagytok és nem költöd a pénzed felesleges dolgokra.
2017. nov. 10. 01:15
7/8 anonim válasza:
Apukádnak bicskát vagy horgász cuccot,anyudnak könyvet :D
2017. nov. 10. 07:53
8/8 anonim válasza:
Én idén megkerdeztem anyukamat, mert semmi ötletem nem volt. Csajos egyszínű törülközőt kert úgyhogy azt kap. Apukám pedig hatalmas Arsenal drukker ezért Arsenalos bőr pénztárcát kap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!