Semmit, és ez így volt jó. Bojkottáltuk a karácsonyt, beszélgetés volt, nevetés, vidámság családi körben, ajándékozás nem.
2016. dec. 31. 22:31
3/14 anonim válasza:
Csak családban ajándékozunk. Legszűkebb körben könyvet kaptam, kicsit tágabb körben pedig testápoló szereket, könyvet és a hobbimhoz új eszközöket.
2016. dec. 31. 22:43
4/14 anonim válasza:
Én jó sok kotont kaptam
2016. dec. 31. 23:12
5/14 anonim válasza:
Férjemmel nem ajándékoztuk egymást, hanem közös ajándékként előhívattunk egy csomó fényképet a kislányunkról. Amúgy se szeretem már őt megajándékozni, mióta az anyja elmosogatta a csap alatt az elektromos hordozható ételmelegítőt, amit egy vagyonért vettem neki karácsonyra. Apáméktól kicsi rozsdamentes acéltálat és kesztyűt, anyóséktól pénzt, amit a férjem zsebrevágott, munkahelytől tollat díszdobozban és ajándék jegyeket egy színdarabra, volt kolléganőtől tusfürdőt. Mostanában már a kislányunk ajándékozására költünk elsősorban.
Köszönöm az eddigi válaszokat és boldog új évet :D
Mivel sok privátot kaptam hogy én mit kaptam ezért leírom:
-Hát családtól casht (azt mondták ennek biztos jobban fogok örűlni mint valami kacatnak amit úgysem használok majd)
-Egyéb rokonoktól Alkoholt(nem mintha nagy ivó lennék de jól mutat a polcon,számszerint 1 Jim Beam,1 Jacky és egy üveg valami olasz bort)
Magamat pedig "megleptem" (mint ahogy te mondod utolsó :D) egy iPhone 7+ 256Gb Fekete telóval
2017. jan. 1. 01:44
9/14 anonim válasza:
Boldog új évet neked is!
2017. jan. 1. 10:59
10/14 anonim válasza:
Könyveket (kisfiamtól, szüleimtől), gyűrűt (úgy tűnik, jó kislány voltam :D) és filofaxot páromtól, pénztárcát nagynénémtől, illatszereket, melegítőt és serpenyőt anyóséktól, csokit, szeszt egyéb rokonoktól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!