Szerintetek ez bunkósság lenne részemről?
Munkahelyemen volt tombolasorsolás.
A fődíj egy Ipad mini2 volt amit én nyertem meg. Örültem neki, de bevallom nekem semmit nem mond, nem is értek hozzá. Van mobilom, van otthon egy jó kis számítógépem, és nekem ennyi elég is. A család többi tagjának mind van laptopja, tablet és mobil, így nekik sem tudom odaadni, mert nincs rá szükség.
Ezért arra gondoltam, hogy eladom, de a férjem szerint egy bunkósság. Végül is munkahelyi ajándék még ha tombola nyeremény. Szerintetek sem illik eladni? Vagy elcserélni egy fényképezőgépre? Az jobban kéne.
Ha szeretnéd nekem adhatod.. :) just kidding
Komolyra fordítva a szót, szerintem elcserélni egyáltalán nem bunkóság. De igazából eladni sem, az árát meg arra költheted amire tényleg igazán szükséged van. A családod szeret, biztos megértik, a kollégáidnak pedig nincs közük ahhoz, hogy mit csinálsz vele.
Szerintem se bunkóság. Én is csináltam már hasonlót. A suliban nyertem még anno egy mp3 lejátszót, de már volt, úgyhogy ezt elajándékoztam a következő karácsonykor egy unokatesómnak.
Onnantól, hogy megnyerted, a tiéd. Azt csinálsz vele, amit akarsz. Ilyen erővel az is bunkóság, ha a fiók mélyén porosodik 5 évig? Meg mi az, hogy munkahelyi ajándék? Mert mi a munkahely, valami szent, akinek minden adományát vitrinben kell őrizni? Nyugodtan elajándékozhatod, vagy eladhatod.
A munkahelyen soha többet senkit nem fog érdekelni, mit csináltál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!