Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Részemről egyfajta manipuláció...

Részemről egyfajta manipulációnak tekintem az olyan híradásokat amiben nagyon beteg, szegény vagy utcán élő és sajnálnivaló embereket mutat be a média hogy miért?

Figyelt kérdés
Nyílván a rászoruló riport alanyok megkapják a segítséget a nézőktől és ez a dolog jó oldala na de ilyenkor megfogalmazódik az ember fejében nézőként hogy nincs is olyan sz*r életem van egy alacsony fizetésű munkahelyem van hol laknom és nem éhezem, telik erre-arra úgy láttam a tv-ben másnak még ennivalóra se telik úgy gondolom beérem én ennyivel nem kell béremelés. És nem hibáztatom a kormányt elvégre rosszabb is lehetne. Ti mit gondoltok erről van-e összefüggés a dolgok között? Részemről egyértelműen.
2016. dec. 1. 20:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Nem nézek tévét.
2016. dec. 1. 20:14
 2/12 anonim ***** válasza:

Hát pedig az emberiség igen jelentős hányada vagy beteg, vagy szegény, vagy az utcán él. Szerintem sokkal kevesebb szó esik róluk, mint amekkora tömeget képviselnek a valóságban.

Na persze azt azért nem szeretném, ha többet mutatnák őket, szocmunkás vagyok, jut ebből nekem élőben is bőven. Csak az még soha senkinek nem ártott meg, ha szembesült a valósággal.

2016. dec. 1. 20:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A média mindíg is manipulált, ma meg különösen. Ha kormánypárti akkor így, ha meg ellenzéki, akkor úgy.
2016. dec. 1. 20:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

"nincs is olyan sz*r életem van egy alacsony fizetésű munkahelyem van hol laknom és nem éhezem, telik erre-arra úgy láttam a tv-ben másnak még ennivalóra se telik úgy gondolom beérem én ennyivel nem kell béremelés. És nem hibáztatom a kormányt elvégre rosszabb is lehetne."

Pontosan erre gyúr a mostani banda is, elhitetni minél több emberrel hogy nem is olyan rossz ez a kormány adott egy kis rezsicsökkentést, a király adott a nyugdíjasoknak tízezer Forintot, így szép lassan elhitetik veled hogy az az életforma amit ők rád kényszerítetek egy tűrhető dolog. Fizettetik veled a számtalan adót, nemérdekli őket hogy te éppenhogy megélsz a kis keresetedből, és szépem a háttérben lopják az adóforintokat, amiből aztán építik a három-négyszáz milliós villákat, kijárnak a külföldi koncertekre ahol 2-3 milliót költenek alkalmanként, vagy éppen helikopterrel utazgatnak ide oda, míg te veszed a buszbérletet mert kell a pénz a törlesztő részletre és ezért nem telik egy kocsira, stb stb, Hát ígycsinálnak belőlünk adófizető orvérzésig dolgozó droidot akikkel megtermeltetik a nagy vagyonokat a jóléthez a könnyű élethez.

2016. dec. 1. 21:37
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

"elhitetni minél több emberrel"

Nem kell semmit elhitetni. Az emberek emlékeznek rá, hogy mikor hogyan alakult az életük. Egy Bokros-csomagot nem felejt el olyan könnyen az ember.

[link]

2016. dec. 1. 21:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Tudjuk, le szarod s szegényeket, nincsteleneket. Ezért vagy kormánypárti, ha így értetted. Csak az ebben az ügyes hogy kimagyarázod egy kérdésben... :-)
2016. dec. 1. 22:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Akinek van igénye egy normális életre,az eleve nem Magyarországon képzeli el az életét,ha csak nem a felső 10ezerhez tartozik.
2016. dec. 1. 22:56
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

"Pontosan erre gyúr a mostani banda is, elhitetni minél több emberrel hogy nem is olyan rossz ez a kormány adott egy kis rezsicsökkentést, a király adott a nyugdíjasoknak tízezer Forintot, így szép lassan elhitetik veled hogy az az életforma amit ők rád kényszerítetek egy tűrhető dolog. Fizettetik veled a számtalan adót, nemérdekli őket hogy te éppenhogy megélsz a kis keresetedből, "

Senki sem kényszerít rá, hogy kispénzű legyél...

2016. dec. 1. 23:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Kérdező: akkor a tv soha ne mutasson hajléktalan vagy éhező embereket, tegyünk úgy mint ha nem léteznének? Jobb lenne ha csak Berki meg Vajna Timi csillogó élete folyna a csapból?

Nyilván nem mindegy milyen kontextusban mutatják a szegényeket, de ha nem is segítesz rajtuk minimum tudomásul kell venni hogy léteznek.

2016. dec. 2. 05:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet benne valami, de még mindig jobb ez, mint ha nem mutatnak be ilyen eseteket. Az is egyfajta "manipuláció" lenne".
2016. dec. 2. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!