Részemről egyfajta manipulációnak tekintem az olyan híradásokat amiben nagyon beteg, szegény vagy utcán élő és sajnálnivaló embereket mutat be a média hogy miért?
Figyelt kérdés
Nyílván a rászoruló riport alanyok megkapják a segítséget a nézőktől és ez a dolog jó oldala na de ilyenkor megfogalmazódik az ember fejében nézőként hogy nincs is olyan sz*r életem van egy alacsony fizetésű munkahelyem van hol laknom és nem éhezem, telik erre-arra úgy láttam a tv-ben másnak még ennivalóra se telik úgy gondolom beérem én ennyivel nem kell béremelés. És nem hibáztatom a kormányt elvégre rosszabb is lehetne. Ti mit gondoltok erről van-e összefüggés a dolgok között? Részemről egyértelműen.2016. dec. 1. 20:13
11/12 Sándor G válasza:
8/10-hez, dehogynem te balfax, gyere le békés me.be, vagy menj el nográdba, baranyába, és próbálj meg rendes melóhelyet találni, 45-50évesen, 3szakmával, sokéves gyakorlattal a hátad mögött..
nem biztos hogy sikerülni fog, max közmunka, vagy minimál béres, de az is csak 6hónap, 1évre..utána éhenhalsz, ha nincsen tartalékod. kapise?
12/12 anonim válasza:
Miért?Szerinted nincsenek az országban nagyon beteg, szegény, az utcán élő emberek? Akik segítségre szorulnak és a média a legjobb eszköz, hogy felhívják rájuk a figyelmet. Vagy hallgatni kellene róluk? Legyenek inkább mindig csak pozitív, meg "cuki" hírek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!