Párommal a polgári esküvőre készülünk, és egy kicsit bajban vagyok a szülőköszöntővel. Az én részemről sajnos a szülők elhunytak. Viszont nem szeretném Őket kihagyni ezért arra gondoltam, hogy egy verssel szólnék hozzájuk. Jó lesz ez így?
Szerintem jó, ha igényed van rá, hogy megemlékezz róla ott és akkor.
1-es mifelénk is szokás, (Pest megye), hogy a szülőket egy szál virággal köszöntjük az esküvőn, nem új szokás régebben is volt már
Szép gesztus. De nem fogsz túlságosan elérzékenyülni miatta?
A szülőköszöntő nem új szokás. Megköszönjük a szüleinknek, hogy felneveltek, szerettek, stb. és egyben elelbúcsúzunk tőlük, hiszen elkezdjük a magunk kis életét a férjünkkel/feleségünkkel. Szerintem az egyik legmeghatóbb része a szertartásoknak. Általában egy csokor virág kíséretében történik.
Ja, és általában ezt a köszöntést az anyakönyvvezető szokta elmondani.
Szerintem is szép gesztus, de mint az előttem író is mondta, nem biztos, hogy neked kellene mondanod. Szerintem kérj meg valakit rá.
Az unokahúgomnak szintén meghaltak a szülei az esküvője előtt, ők az eskövű előtt kimentek a temetőbe, és ott emlékeztek.
Köszönöm szépen a válaszokat!Természetesen nem én
fogom mondani a versikét,mert hiába telt el 11 év,a fájdalom ott van,és csak sírás lenne a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!