Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Éhes vagyok, mit egyek?

Éhes vagyok, mit egyek?

Figyelt kérdés

Karácsonyi kajákra Anya nem csinált túl sok mindent. Van itthon krumplipüre de nem akarok rántott húst enni hozzá.

Valakinek valami ötlet amit csinálhatnák hozzá ennivalót(hús)?

2016. dec. 25. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Csinálj egy rántottát. Tojás gondolom van otthon, vágj bele valamilyen felvágottat vagy szalonnát és jóétvágyat. Virslit is süthetsz/főzhetsz az ehető a pürével is.

Vagy ha van otthon hús akkor süss ki hozzá azt. Mézes mustáros csirkemell nem nagy feladat.

2016. dec. 25. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Nalunk baromi sok etel van de nekem meg etvagyam sincs. :D harmadik napja ehesen fekszem le. (Pedig ezek a kedvenc kaja nemtudom mi van velem - ha kotelezo enni, nem megy)

De sebaj. A tudat hoy masok meg kipukkadnak nem hianyzik őszintén! :D

2016. dec. 27. 11:03
 3/5 szántóvető ***** válasza:
mit ettél végül?
2016. dec. 27. 20:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D rantott húsira rákényszerültem :D
2016. dec. 28. 15:10
 5/5 szántóvető ***** válasza:
jó kaja az.sajna semmi ötletem nem volt krumplipüré mellé.esetleg füstölt sajtot ehettél volna ezek mellé még.
2016. dec. 28. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!