Hamarosan itt ez a förtelmes ünnep. Ki hogyan próbálkozik majd kibújni alóla?
Én a magam részéről amikor anyuék otthon díszítgetnek, ajándékoznak meg sütögetnek, vagy a szobámba gubbasztva játszom/filmezem, vagy elmegyek a haverokkal sörözni.
Más valaki, aki szintén hasonlóan tesz?
A karácsony a kedvenc ünnepem, és soha nem bújnék ki alóla. Már nagyon várom 24.-ét, ajándékokat vásárolok, karácsonyi zenéket hallgatok, és már meggyújtottam a negyedik gyertyát is a koszorún.
Legyél pozitívabb, örülj, hogy van családod, akikkel ünnepelhetsz, és ne bántsd meg őket azzal, hogy az év legszebb napján, ahelyett, hogy velük vagy, inkább sörözni mész.
Gépen játszok, gondolkozok mit vegyek szilveszterre.
Katolikus vagyok, de nagyon kikészít ez az ünnep.
16/F
Én sehogyan nem próbálok kibújni alóla,imádom a karácsonyt,ezt a hangulatot ami ilyenkor van.
Aki azt érzi,hogy el kell bújnia azt őszintén csak sajnálni tudom.
10-es, azért mert nem kedvel egy ünnepet?
Jó flusztrált lehetsz, ember...
10-es, ennyi erővel te is keress fel egy pszichiátert, amiért minden mondatod után kényszeresen felkiáltójeleket használsz, pontosan ugyanakkora mentáluis probléma, mint azt, hogy valaki nem szereti a karácsonyt.
Akinek szorosak a családi kötelékei és rendes, normális családja van, az soha nem fogja megérteni, hogy bizony van olyan környezet, ahol az egész karácsony egy képmutató mizéria, de egyébként sem köteles senki sem ünnepelni vagy magyarázkodni, miért nem teszi, magánügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!