Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hamarosan itt ez a förtelmes...

Hamarosan itt ez a förtelmes ünnep. Ki hogyan próbálkozik majd kibújni alóla?

Figyelt kérdés

Én a magam részéről amikor anyuék otthon díszítgetnek, ajándékoznak meg sütögetnek, vagy a szobámba gubbasztva játszom/filmezem, vagy elmegyek a haverokkal sörözni.

Más valaki, aki szintén hasonlóan tesz?

2016. dec. 18. 12:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

A karácsony a kedvenc ünnepem, és soha nem bújnék ki alóla. Már nagyon várom 24.-ét, ajándékokat vásárolok, karácsonyi zenéket hallgatok, és már meggyújtottam a negyedik gyertyát is a koszorún.

Legyél pozitívabb, örülj, hogy van családod, akikkel ünnepelhetsz, és ne bántsd meg őket azzal, hogy az év legszebb napján, ahelyett, hogy velük vagy, inkább sörözni mész.

2016. dec. 18. 14:21
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
...te egy lelki rokkant vagy kérdező!!! menj pszihológushoz!!
2016. dec. 18. 17:00
 3/11 anonim ***** válasza:

Gépen játszok, gondolkozok mit vegyek szilveszterre.

Katolikus vagyok, de nagyon kikészít ez az ünnep.

16/F

2016. dec. 18. 17:24
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Hálistennek én nem szenvedek tőle így nem érzek kényszert bújkálni... 😂 Cserébe a szilvesztert szívesen átalszom...
2016. dec. 18. 17:37
 5/11 anonim válasza:
53%
Mi a baj vele? Nem szereted a családod, a kajákat, vagy hogy megajándékozzátok egymást? Persze, a stresszes ajándékvásárlás meg ugyanaz a karácsonyi dal ezredjére unalmas, de nem ez lenne az ünnep lényege. Legyél azokkal, akiket szeretsz, vagy legalább gondolj arra, hogy milyen szerencsés vagy amiért van kivel ünnepelned.
2016. dec. 18. 19:17
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Én sehogyan nem próbálok kibújni alóla,imádom a karácsonyt,ezt a hangulatot ami ilyenkor van.

Aki azt érzi,hogy el kell bújnia azt őszintén csak sajnálni tudom.

2016. dec. 19. 08:24
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Kibújni alóla?! Egész évben ezt várom, itt az én időm! :D Sziporkázok, természetesen!
2016. dec. 20. 11:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Barátokkal tartunk "batyubált", összejövünk 10-12-en, mindenki hoz valami finomságot, eszünk-iszunk-beszélgetünk. Mindannyiunk családja messze él, én a sajátommal nem tartom a kapcsolatot, szóval ez egy ünnepibb, baráti vacsi és sörözés lesz, ami egyáltalán nincs ellenemre :)
2016. dec. 20. 19:43
 9/11 anonim ***** válasza:

10-es, azért mert nem kedvel egy ünnepet?

Jó flusztrált lehetsz, ember...

2016. dec. 25. 17:04
 10/11 anonim ***** válasza:

10-es, ennyi erővel te is keress fel egy pszichiátert, amiért minden mondatod után kényszeresen felkiáltójeleket használsz, pontosan ugyanakkora mentáluis probléma, mint azt, hogy valaki nem szereti a karácsonyt.

Akinek szorosak a családi kötelékei és rendes, normális családja van, az soha nem fogja megérteni, hogy bizony van olyan környezet, ahol az egész karácsony egy képmutató mizéria, de egyébként sem köteles senki sem ünnepelni vagy magyarázkodni, miért nem teszi, magánügy.

2016. dec. 25. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!