Szerintetek melyik áruházakban vannak jó karácsonyi ajik? HÜLYESÉGEKET NE ÍRJATOK LÉGYSZÍVES!
Figyelt kérdés
Melyik áruház(ak)ban lehet kapni jó karácsonyi ajándékokat?2016. dec. 14. 18:29
1/5 anonim válasza:
Bár a kérdés okán is hülye választ tudok adni, mert szerintem az összes áruházban lehet jó karácsonyi ajándékokat venni. Ruha, könyv, illatszer..stb. Mire gondolsz vagy mit keresel? Mert ha 10 éves vagy megértem hogy nem tudod... de ha felnőtt akkor meg minek trollkodsz? Megjött a pulykapénz és most nem kell dolgozni? :D
2/5 anonim válasza:
ajik szöveg után mégis hogy vársz értelmes választ? Értelmes válasz csak értelmes kérdésre jár..
3/5 A kérdező kommentje:
Szerinted ez nem volt értelmes kérdés? Én szerintem meg nagyon mindegy hogy ajándékot vagy ajit írok,de ha neked nem akkor nagyon sajnálom.
2016. dec. 15. 20:26
4/5 anonim válasza:
Az emberek nevétől és korától is függ... ha megmondod úgy nagyjából, akkor könnyebb
5/5 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok és lány.
2016. dec. 17. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!