Tanácstalan vagyok! Ötleteket kérnék Tőletek?
Figyelt kérdés
22 éves fiam nem lesz itthon az ünnepek alatt, fegyveres testületnél dolgozik, most tudtuk meg, hogy 20.-án el kell mennie, és nem is jön haza, csak talán szilvesztere.
Gyakorlatilag mindene megvan, jó fizetése van, amit akar mindent megvesz magának, de arra gondoltam, hogy valamit bele szeretnék csempészni a csomagjába, aminek örülne ha megtalálja, csak úgy spontán karácsonykor. Nem nagy dologra gondolok, inkább valami szeretetteljes, jelképes ajándékra. Töröm a fejem, de tényleg nem tudom. Nem igazán vagyok kreatív, hátha ti tudtok segíteni.
2016. dec. 17. 18:27
11/13 anonim válasza:
20 éves koromban én sem lehettem otthon szenteste. Ahogy kicsomagoltam volt benne egy karácsonyi üdvözlőlap, aminek az egyik oldalára anyukám leírta annak a dalnak az első versszakát, amit gyerekkoromban szokott énekelni nekem. A másik oldalára apukám annyit írt, "Büszke vagyok rád". A karácsonyi lap hátoldalára a kistesóm rajzolt egy tányért, rajta hal, s odaírta, jó étvágyat és boldog karácsonyt. Ezzel szoktunk karácsonyi vacsora előtt koccintani. Én kb fél órát sírtam. Kis semmiség, de nekem akkor ott az jelentett mindent. Ez több, mint 20 éve volt, de ma is őrzöm azt a lapot...
12/13 A kérdező kommentje:
Jajja, utolsó... Megkönnyeztem... valami ilyesmire gondoltam..Nagyon szépen köszönöm.
2016. dec. 17. 23:06
13/13 anonim válasza:
Igazán nincs mit, nekem is kellemes volt felidézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!