Tanácstalan vagyok! Ötleteket kérnék Tőletek?
22 éves fiam nem lesz itthon az ünnepek alatt, fegyveres testületnél dolgozik, most tudtuk meg, hogy 20.-án el kell mennie, és nem is jön haza, csak talán szilvesztere.
Gyakorlatilag mindene megvan, jó fizetése van, amit akar mindent megvesz magának, de arra gondoltam, hogy valamit bele szeretnék csempészni a csomagjába, aminek örülne ha megtalálja, csak úgy spontán karácsonykor. Nem nagy dologra gondolok, inkább valami szeretetteljes, jelképes ajándékra. Töröm a fejem, de tényleg nem tudom. Nem igazán vagyok kreatív, hátha ti tudtok segíteni.
Mi? :D
Ez nagyon aranyos és kedves dolog :)
Hát akkor keress valami személyes ajándékot, csak vigyázz hogy olyan dolog legyen amit vihetnek magukkal :D
Időpont ma 18:30
Ugyan már első! Miért beszélsz ilyen hülyeségeket?? Az eszedbe sem jut, hogy az ilyen fiataloknak mint a kérdező fia, voltaképpen mindene megvan? Így nehéz venni bármit is.
Az én fiam 24 éves, nagyon jóban vagyunk, ismerem minden rezdülését, sokat beszélgettünk, viccelődünk. Tudom mit szeret mint nem szeret, de a karácsony még engem is megfog, hogy mivel lepjem meg, mert mindene megvan. Ettől még nem szánalmas a szülő mert nincs ötlete..
Inkább az a szánalmas, hogy te a silány életedet azzal dobod fel, hogy idegeneknek osztod az ostobaságodat.
Első, hogy te milyen ostoba vagy...
A lényeg az, hogy nem vihet akármit.
Szerintem kereteztess be egy régi családi fotót, írj neki egy levelet, mellé egy adagot (ha szereti) a kedvenc édességéből.
Ha pedig szokott olvasni, vedd meg neki azt a könyvet, amire tudod, hogy régóta vágyik, írj bele egy aranyos kis üzenetet esetleg.
Ennyi ötletem lett hirtelen, ami szeretetteljes és jó ajándék.
Sok sikert! :)
Majd írd, hogy mit választottál.
Naaa nyugalom
Nem szép az első sem de ne bántsátok egymást
Nem nagyon tudom, mi férhet egy málhazsákba... de ha esetleg sütsz mézeskalácsot, abból 1-2 darab és egy levélke, hogy gondoltok rá, míg ő a határt védi?
Azt írod: ajándékot kap, vagy legalábbis megvan már. Engem egy ilyen levél meg 1-2 süti feldobna, biztosan. Akár csak a levélke is, magában, ha a sütit nem lehet becsempészni a holmijai közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!