Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mi a véleményetek arról,...

Mi a véleményetek arról, amikor egy gyerek (vagy több) kikutatja a karácsonyi (vagy szülinapi) ajándékát?

Figyelt kérdés
2016. dec. 16. 04:39
1 2
 11/14 anonim válasza:

Mi is ezt csináltuk az Öcsėmmel hiába tettėk Anyuėk a gardròbszekrėny legfelső polcára :-)Azután azt csinálták hogy bennt tartották a mhelyen ės csak utolsó nap hozták haza. Anyut is ki akartuk lesni hogy mikor hozza be a Mikulás ajándėkot a cipőnkbe de mindig elaludtunk :-)

Szerintem ebben semmi rossz nincs a legtöbb gyerek igy működik :-)

2016. dec. 16. 23:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi is kutattunk, amikor már nagyobbak voltunk. Izgi volt, de sosem tudtuk mi az, mert mindig becsomagolva találtuk meg. Az volt a poén, amikor elsős koromban véletlenül megtaláltam egy ajándékot, amin a nevem volt. Akkor ugye még hittem a Jézuskában, meg voltam róla győződve, hogy kibonthatom. Nagyon örültem neki, szóltam is anyunak, hogy itt volt a Jézuska, de össze voltam zavarodva, hogy hisz nincs még karácsony :D Anyu kitalálta azt a mesét, hogy a Jézuska tudja, hogy már nagyon várom őt, ezért hozott egy ajándékot, hogy ne türelmetlenkedjek :D csak pár év múlva fogtam fel, hogy mi is történt valójában :D
2016. dec. 17. 23:25
 13/14 Senki Márk válasza:

A gyerekek nagyobbik hányada kikutatja az ajándékot. Ez természetes dolog, a kíváncsiság a fejlődéshez, tanuláshoz nélkülözhetetlen. Előfordulnak kivételek, és nem mind kóros eset.

A szülőnek, mint már írták, fel kell venniük a kesztyűt, és versenyt csinálni az ajándék eldugásából és felkutatásából.

Nálunk ez teljesen jól működött, és semmit nem vont le az ünnep értékéből. Butaság, hogy akkor már nem lesz meglepetés.

6 éves korra ki kell fejlődnie a hazudási képességnek, mi teljesen profin tudtunk örülni az "először látott" ajándéknak. :-D

Gyerekem nincs, de ha lenne, nem zavarna az ajándékkutatása.

2016. dec. 19. 11:19
 14/14 anonim válasza:
Szerintem fontos, hogy a szulo jol eldugja az ajandekot, mert igy tudja a gyerek azt az erzest atelni ami valojaban a legnagyobb oromet okozza neki termeszetesennorup neki a gyerek ha jo aja dekot kap, (nem feltetlenul a draga a jo) megha ki is kutatja, de en sajat tapasztalatbol mondom es mo djuk ez az egesz smit csak leirok ez is egyeni velemeny, de en akkor orultem a legjobban ha a tortanal vagy a karacsonyfa alatt talaltam meg az ajandekot vagy ha az ablakba amikor a mikulas tette odda mert ugy olyan varazslatos volt hogy a fa ala a jetuska az ablakba a mikulas tette olyan lenyek amiket sose lattam, de tudtam, hogy nalam jart. Persze minden kisgyerek kicancsi es kikutatja ahogyan en is megprobaltam sokszor es neha sikerult is, de az igazi azvolt mikor semmitse talaltam es ugy kaptam meg.
2017. jan. 10. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!