Mi a véleményetek arról, amikor egy gyerek (vagy több) kikutatja a karácsonyi (vagy szülinapi) ajándékát?
gyerekként mindig kikutattuk... jó buli volt.
az enyém gyerek még hisz a karácsonyban, így nem kutat... de amúgy baromi magasan van a beépített szekrényünk felső polca ;)
Talán csak annyi, hogy ha nem képes elsajátítani a késleltetés képességét még gyerekkorban, akkor jó eséllyel nem lesz sikeres felnőtt.
Lehet lepontozni, de olvass utána.
én is mindig kutakodtam. egyik karácsonykor olyan jól eldugtak pár ajándékot anyuék, hogy ők se találták meg :D
tavszi nagytakarításkor került elő :D:D:D
Nem minden gyerek...
A kérdést amúgy azért tettem fel, mert én sosem kutattam, de voltak olyan ismerős gyerekek, akik igen, és ezt mindig nagyon furcsának találtam.
Egyszer megtaláltam a szülinapi ajándékom, de véletlenül, mert tiszta törölközőt akartam elővenni, és leborítottam a szépen összehajtogatott halmot, és mögötte volt. És amikor megkaptam, ráismertem, de nem szóltam. Tíz éves voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!