Mit kértek karácsonyra ha mindenetek megvan?
Figyelt kérdés
Szeretünk ajándékozni de úgy érzem mindenem megvan nincs szükségem semmire. És szerintem a férjem is így van. Ha ti így lennétek a párotokkal akkor ajándékoznátok vagy nem? Elég hogy tök jó minden és csak azért mert ajándékozni szoktak karácsonykor nem vennétek ajándékot.2016. dec. 12. 14:37
11/16 anonim válasza:
A karácsonyi ajándék nem a szükségletek kielégítéséről szól, hanem a bizonyos pluszról.
De ha nem vágysz semmire, akkor ezt beszéljétek meg, és egyetek egy finom vacsorát, vagy vegyetek, szerezzetek különleges élményt magatoknak.
Nekünk sincsenek kielégítetlen szükségleteink, de mi ajándékozunk. Egész évben utazást, tárgyakat csak karácsonykor. Egy év alatt kiderül, hogy mi az, amire a másik vágyakozik, de ezért vagy azért nem veszi meg magának.
13/16 anonim válasza:
Én ilyenkor tartaléknak félrerakok egy összeget, ami majd később jól jön.
14/16 anonim válasza:
Valami apró kedves dolgot. Nem szabad csak hasznosban gondolkodni mindig. Nekem nincs meg "mindenem", de ettől függetlenül sokkal jobban örülök az ilyen apró személyes ajándékoknak mintha valaki valami használati tárgyat próbál meg adni. Az is aranyos, de a személyes mindig többet ér nekem.
15/16 anonim válasza:
Mi ilyen esetben "élményt" ajándékozunk egymásnak (családon belül is), tárgyakra nincs szükségünk. Vagy fogyó eszköz (krém, különleges pikáns gourmet különlegességek - ha valaki szereti az ilyesmit, stb), vagy élmény: színházjegy, masszázs...stb
16/16 anonim válasza:
Semmit sem szoktunk,csak együtt a család,nekünk ez az ajándék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!