Az normális ha 16 évesen egy vagyont költök karácsonyi ajándékokra de én szinte semmit sem fogok kapni?
Most komolyan, ha már nem kapsz ugyanolyan értékben ajándékot, akkor feleslegesnek érzed azt is, amit te adsz Ez milyen hozzáállás? Mintha valami üzleti szerződést készülnétek kötni, ahol egyenértékűségre kell törekedni... Édes Istenem.
Nálunk is mindig én költök ajándékra a legtöbbet, mert évek óta - önként! - magamra vállaltam a karácsony szervezését, a hangulatteremtést, mindenféle előkészületet. De nekem ez örömet okoz, kifejezetten imádom ezt az adventi készülődés-időszakot. Nekem magamnak boldogság kitalálni, ki mit szeretne, utána járni, becsomagolni... és izgulni, mikor kibontja.
Ellenben a többiek nincsenek ezekért a dolgokért annyira oda, így az én ajándékomon senki sem szokott nagyon fáradozni. Mindig kapok valamit persze, de általában megkérdezik, mit szeretnék, sokszor én magam rendelem meg (így kérik), vagy pénzt adnak rá... Ez van.
Nekem inkább hiányzik, hogy legyen kivel együtt végigcsinálni ezt a készülődést, akivel lehet együtt sütni, csomagolni, mint hogy az ajándékom nagyobb értékű legyen!
Nézd, ez nem így megy: ha NEKED örömöt okoz ajándékozni, akkor csináld. Ha nem, akkor nem.
De ezért bármilyen elvárásokkal előállni a megajándékozottal szemben a legnagyobb pofátlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!