Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Velem van a gond hogy nem...

Velem van a gond hogy nem érdekel a karácsony?

Figyelt kérdés
Hülyeségnek tartom az egészet. Mindenki meg van hülyülve meg a szeretet ünnepe így meg úgy. Mintha az év többi napján nem lehetne szeretni a másikat meg azt kimutatni. Ha nem veszel ajándékot szar vagy,ha nem jót veszel akkor azért,csomó pénzt elszarsz tök fölöslegesen,mindenhol a felhajtás. Mire jó ez?

2016. dec. 8. 19:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Amúgy ez csak egy nézőpont amit te képviselsz. Sokan vannak akik nem stresszelnek a karácsony miatt, azok általában nem is károknak miatta hanem örömteljesen kiélkvezik azt, sok esetben csendben (mint ahogy én sem aggatom magamra hogy szeretem), általában azok nem szeretik akik stresszelnek rajta, és vica verza. De miért nem kérdezitek meg inkább azt, hogy hogy csináljuk, hogy ne stresszeljünk? Mert azt már sokan feltették miért szeretjük. Szerintem valahol a kulcsa itt lehet a dolognak, na meg ott, hogy gyerekkorban esetleg nem okozott akkora katartikus élményt, hogy az egy életen át kísérjen. Ez sajnálatra mélót, bár így, hogy nem tudom nincs mi hiányozzon és ezzel sokan így lehetünk az élet különböző területén, ezért erről kár beszélni.

Nem kell görcsölni, nem kell stresszelni. Ha nem szereted ÍGY a Karácsonyt csináld ÚGY hogy élvezd. Senki nem kötelez semmire. Én amúgy szeretek ajándékozni de ahogy jelzed az év többi napján nem akarok és nem tudok ajándékozni. Van aki élvezi ezt. :) Gyerekkorom óta imádok karácsonyra készülni, meglepetést okozni. Annak valóban én sem látom értelmét hogy azok minek ajándékoznak akik amúgy stresszelnek ezen és utálják az egészet, valamint olyat adnak aminek valóban semmi értelme. Őket én is kérdezném miért teszitek. Kérdezlek akkor téged, mert ezekszerint ti így csináljátok... miért? Minek? Kinek jó ez? Mert nekem nem jó, hogy csak azért karácsonyoznak egyesek, hogy aztán fikázzák azt. Tedd vagy ne tedd, de ne fikázd... :)(szerintem)

2016. dec. 14. 22:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Folytatva a gondolat menetet, egy időben én a szilveszteri "kötelező" bulizásnak nem láttam értelmét, egészen odáig amíg nem mentem kötelező bulizni, és hopp, már is nem szar a szilveszter, sőt élvezem, mert úgy töltöm el ahogy akarom. :) Emberek nem nyavajogni kell hanem változtatni az életmódon ha valami nem tetszik, és pláne nem másokat hülyének nézni mert esetleg van aki ezt élvezi. Ha így élnénk életünket folyton hüledeznénk más hülyeségein...vagy te folyton hüledezel? Mert nem kell. :)
2016. dec. 14. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!