Ajándék ötlet majdnen idegennek?
Apám barátnőjéről lenne szó, kétszer találkoztam vele, plusz neten beszéltem vele párszor (külföldön dolgoznak.)
Nem igazán ismerem illetve tudom, hogy mit szeretne/mi érdekli, ezért semmi ötletem sincs.
Aranyos nő, már készülődik a karácsonyra, és nem akarom kiszúrni a szemét egy szimpla tusfürdőcsomaggal és ilyesmi.
Valami ötlet, hogy mit lehetne neki adni, ami viszonylag jó is lenne?
apudat lenne erdemes megkerdezni, hogy pl a no szeret e olvasni / vagy van e vmi hobbija.
egyebkent en egy ismeretlen embertol nem varnam, hogy a legszemelyesebb ajandekkal lepjen meg,igy ilyesmiknek orulnek ( ha ez neked segit ) : konyv a vilag erdekessegeirol, konyv pszichologia / ezoteria temakban, szakacskonyv kulonlegesebb etelek receptjeivel, olvaso lampa az ejjeli szekrenyemre, konyvjelzo, vmi kreativ konyvtamasz, otthoni szobamamuszba csomagolt spa csomag ( tok jol be lehet csomagolni egy kis kreativitassal) , egy szebb toll, sal sapka kesztyu szett, hazi keszitesu suti, egy szep kisparna , penztarca.
1#
Tudom, nem is tudnék neki adni nagyon személyeset, mert nem ismerem annyira.
A könyv jó ötlet lenne, de nem tudom, hogy szokott-e olvasni, a pénztárca/párnával meg az a baj, hogy nem tudom, hogy milyen a stílusa.
A spa szett nem hangzik rosszul, de ha van még valakinek ötlete, ne tartsa magában. :)
karácsonykor is szép ajándék a virág. kerettől függően lehet mikulásvirág, orchidea, vagy akár bonsai is.
kendő (nem sál!) is jó lehet, valami semleges színben, pl ezüstszürke, vagy nagy kockákkal... a színét kb azért el tudod találni, ha már látad, fotókat látsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!