Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ajándék ötlet majdnen idegennek?

Ajándék ötlet majdnen idegennek?

Figyelt kérdés

Apám barátnőjéről lenne szó, kétszer találkoztam vele, plusz neten beszéltem vele párszor (külföldön dolgoznak.)

Nem igazán ismerem illetve tudom, hogy mit szeretne/mi érdekli, ezért semmi ötletem sincs.

Aranyos nő, már készülődik a karácsonyra, és nem akarom kiszúrni a szemét egy szimpla tusfürdőcsomaggal és ilyesmi.

Valami ötlet, hogy mit lehetne neki adni, ami viszonylag jó is lenne?

2016. dec. 7. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:

apudat lenne erdemes megkerdezni, hogy pl a no szeret e olvasni / vagy van e vmi hobbija.

egyebkent en egy ismeretlen embertol nem varnam, hogy a legszemelyesebb ajandekkal lepjen meg,igy ilyesmiknek orulnek ( ha ez neked segit ) : konyv a vilag erdekessegeirol, konyv pszichologia / ezoteria temakban, szakacskonyv kulonlegesebb etelek receptjeivel, olvaso lampa az ejjeli szekrenyemre, konyvjelzo, vmi kreativ konyvtamasz, otthoni szobamamuszba csomagolt spa csomag ( tok jol be lehet csomagolni egy kis kreativitassal) , egy szebb toll, sal sapka kesztyu szett, hazi keszitesu suti, egy szep kisparna , penztarca.

2016. dec. 7. 20:59
 2/5 anonim válasza:
0%
vibrátor+síkosító
2016. dec. 7. 21:02
 3/5 A kérdező kommentje:

1#

Tudom, nem is tudnék neki adni nagyon személyeset, mert nem ismerem annyira.

A könyv jó ötlet lenne, de nem tudom, hogy szokott-e olvasni, a pénztárca/párnával meg az a baj, hogy nem tudom, hogy milyen a stílusa.

A spa szett nem hangzik rosszul, de ha van még valakinek ötlete, ne tartsa magában. :)

2016. dec. 7. 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:

karácsonykor is szép ajándék a virág. kerettől függően lehet mikulásvirág, orchidea, vagy akár bonsai is.

kendő (nem sál!) is jó lehet, valami semleges színben, pl ezüstszürke, vagy nagy kockákkal... a színét kb azért el tudod találni, ha már látad, fotókat látsz róla.

2016. dec. 8. 09:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Vegyél neki két színházjegyet valami jó darabra.
2016. dec. 8. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!