Szerintetek hülyeség ezt kérni Karácsonyra?
Nos, anya azt mondta ma este írjam le egy papírra mit/miket szeretnék kapni karácsonyra.Én hegedűre gondoltam.Tudni kell hogy nem tudok hegedűn játszani viszont szeretnék megtanulni de erre eddig még csak utalásokat tettem a szüleimnél.Szerintetek?
13L
Első, először hangszer kell, máshogy hogyan tanuljon meg az ember? Vagy ma már nem így van?
Kérdező, nem hülyeség. Az volt a kérdés, mit szeretnél s te ezt szeretnéd (s nem is elrugaszkodott). Ha még utaltál is rá, nagy meglepetés sem lehet. Bár ez elég komoly téma ahhoz, hogy elbeszélgessünk és amúgysem vennék ilyet, amíg még egy év szolfézst se nyomtál le, a hangszeres oktatást később kezdik (hacsak meg nem variálták azóta, hogy zeneiskolás voltam).
Remélem, kitartó vagy, a szüleid pedig türelmesek, mert a hegedű nehéz hangszer és nagyon ronda az első években... Hallottam már több éve tanulókat, nem egy nagy élmény. De sok dologgal ez van, ennek még nem kell eltántorítani. De tényleg kell hozzá kitartás.
Biztosan ledobbent anyukad mikor elolvasta. :)
En a helyedben adnek a szuleimnek tobb otletet. Nem csak ezt az egyet.
Kezdj szolfezsra jarni. Ha tetszik meg egy fel ev mulva is, johet a hegedű.
Hülyeség.
Inkább hegedűórákat kérj, ha zeneiskolába jelentkezel az iskola tud biztosítani hangszert gyakorlásra. Miután kipróbáltad, rájöttél, hogy valóban tetszik-e vagy csak egy fellángolás volt akkor kérhetsz.
Tapasztalat, én egy szintetizátort könyörögtem ki, majd kiderült, hogy semmi érzékem a zongorához.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,mentek a zöld kezek, valószínűleg hegedűórákat fogok kérni :)
(még nem adtam oda a papírt)
Az öcsém hasonlót kért 4 évvel ezelőtt karácsonyra, ő nem hegedűt, hanem gitárt. Azt mondta, hogy majd megtanul utána gitározni.
Végül kapott, s azóta is a szobája sarkában porosodik, mert nem tanult meg gitáron játszani.
Én azt javaslom, hogy ha hangszert kérsz karácsonyra (vagy születésnapodra), akkor olyat kérj, amin már tudsz játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!