Mit adjak neki? (több info lent)
Figyelt kérdés
Van egy tanár kedvence stréber spicli osztálytársam. Utáljuk őt. Mindig ott hagy a sz... akarom mondani mindig ott hagy a bajban a saját jó hírnevét és a tanárok kegyeit mentve. Az egyik tanár azt mondta, ha egy rossz szót is szólunk róla elintéz egy igazgatóit nekünk. Idén karácsonykor őt húztam, és szeretnék valami gonosz ajándékot adni neki. Tudtok valami ötletet?2016. nov. 25. 19:54
1/2 anonim válasza:
Vegyel neki farok alaku nyalokat egy ovszerrel. Melle egy banant. Valami nagyon szar minosegu 20 Ft os csokit.
:D
2/2 anonim válasza:
Ne legyél gonosz. Az, hogy ő hogyan viselkedik, az az ő dolga, őt minősíti. Ez fordítva is így van, Egyébként meg, nem tudom hány évesek vagytok, de szerintem előbb ismerd meg teljesen, ha meg nem akarod, akkor kultúrált ember módjára vegyél neki egy mikuláscsomagot, azt csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!